Projectleider Roosteren

Projectleider Roosteren

 • Publicatie datum:19 december 2017
 • Aantal keer bekeken 4427
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO, Universiteit
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week Max. 8 uur, 9 tot 16 uur
 • Start datum 17 January 2018
  Eind datum 17 April 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening, ICT, Zakelijke dienstverlening, Onderwijs | Educatie, Horeca | Toerisme| Cultuur, Consultancy
Rotterdam, Nederland
Opdracht omschrijving

Profielschets: Projectleider Roostering
Als Projectleider Roostering word je verantwoordelijk voor het afronden van verschillende deelprojecten die voortvloeien uit het eerdere project dat de EUR heeft gedaan. Hierin is Syllabus Plus ingevoerd als roosterapplicatie voor de EUR. Concreet zijn er drie deelprojecten die moeten worden afgerond:

Invoer van Scientia’s Exam Management System
Uitrol van MyTimetable voor studenten ter vervanging van de huidige zelfbouwapplicatie voor publicatie van roosters voor studenten
Voorbereiden van de keuze van een applicatie voor het uniform verzamelen van gegevens t.b.v. roostering middels twee pilots

Daarnaast adviseer je functioneel beheer en (technisch) applicatiebeheer t.a.v. verbetering van het beheerproces m.b.t roostering.

Als Projectleider Roostering rapporteer je aan de Unit Manager Education & Student Affairs van het USC. Afstemming vindt plaats met het Hoofd Application Services van de afdeling ITS.

Om de rol goed te kunnen vervullen ben je een zelfstarter, proactief, initiatiefrijk, een ervaren projectleider, leg je de verbinding en laat je mensen samenwerken. Tegelijk geef je duidelijk en effectief sturing en escaleer je wanneer noodzakelijk. Kwaliteitsbewustzijn enerzijds maar ook pragmatisme anderzijds staan hoog in je vaandel.

Voor de eisen zie verder onder competenties van het bijgevoegde profile.

Inzet
De looptijd van het project wordt geschat op drie maanden, 1 à 2 dagen per week. Met de mogelijkheid om met drie maanden te verlengen.

Navraag van referenties kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. De werkzaamheden starten in januari/februari 2018 en zijn op basis van een contract voor minimaal drie maanden waarna de inzet telkens met drie maanden verlengd kan worden.

Kandidaten dienen persoonlijk aanwezig te zijn bij de gesprekken. Aanwezigheid van een accountmanager of afgevaardigde van inschrijver tijdens de gesprekken is niet toegestaan.

Eisen:
– Inschrijver dient onderstaand de hoogst genoten opleiding te selecteren, gevraagd niveau HBO of WO.
– Inschrijver dient onderstaand aan te geven op welke gebieden de kandidaat verschillende certificaten heeft, dan wel kennis en opleiding heeft genoten op vergelijkbaar en gelijkwaardig niveau. Deze certificaten/kennis zullen tijdens eventuele voor gesprekken worden getoetst en beoordeeld:
PRINCE2 of Lean Six Sigma Green Belt
– CEFR Engelse taalvaardigheid (CEFR niveau C1 of hoger)
– Minimaal 3 jaar ervaring als (senior) projectleider van IT-technische, complexe projecten. Op niveau 3.
– Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met Syllabus Plus en/of Exam Scheduler
– Minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring met onderwijslogistiek
– Aantoonbare gedegen kennis en ervaring op het gebied van roostering
– Kennis van en ervaring met ontwerp en implementatie van MyTimetable
– Kennis en ervaring met verzamelen van roostergegevens
– Op basis van werkervaring bewezen in staat om functional en non-functional requirements op te stellen en de klantvraag op te halen
– Inschrijver dient onderstaand de woon- werk afstand van de kandidaat voor een enkele reis in km in te geven wanneer de kandidaat zal worden geplaatst worden op locatie EUR Rotterdam.