Proces Optimalisatie Consultant #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 augustus 2018
Reageren tot 8 augustus 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 26 augustus 2018
Eind datum 1 augustus 2019
Opleidingsniveau Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior, Manager
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inzet: 40 uur per week, optie op verlenging.

Het procesmodel van de afdeling IMC (Corporate Information Management) is op hoog niveau (Level 1 en 2) omschreven in het document “Process model Connect IT” (June 3rd 2015). Dit proces model is robuust en nog steeds geldig. Gedetailleerdere procesbeschrijvingen zijn op basis van behoefte van afdelingen of team, volledig volgens de filosofie van IMC (empowerment; bottom-up development), gemaakt. Deze gedetailleerdere procesbeschrijvingen zijn in verschillende systemen gemaakt en gepubliceerd (SharePoint, Adonis, Confluence), waarbij verschillende modelleringsconventies zijn gehanteerd. De procesbeschrijvingen zijn niet per definitie wederzijds uitsluitend (overlaps). Tevens is het de set van procesbeschrijvingen nu volledig is.

In het licht van eisen waaraan IMC wil voldoen (oa. ISO 27k en GDPR) wil IMC een volgende stap maken in de organisatie van haar proceshuis en daarbij streven naar een risico gebaseerd proceshuis dat volledig is, geen overlappingen bevat en waarin de interfaces tussen de verschillende IMC processen en de haar omringende afdelingen duidelijk zijn gedocumenteerd. Tevens moet dit proceshuis goed onderhouden worden, zodat het blijft aansluiten bij toekomstige ontwikkelingen in de werkwijze.

Vereisten
In samenwerking met proceseigenaren en procesdeskundigen van IMC creëren en documenteren van het proceshuis van IMC dat eenduidig en volledig (risico gebaseerd) is door:
1. Inventarisatie van aanwezige procesbeschrijvingen
2. In samenwerking met betrokkenen oplossen van overlappingen
3. Modelleren van het resultaat in Adonis
4. Op basis van risicoanalyse identificeren van ontbrekende procesbeschrijvingen
5. In samenwerking met betrokkenen (proceseigenaar, procesdeskundige en overige betrokkenen) beschrijven en modelleren van ontbrekende processen in Adonis
6. Ontwerp van beheer organisatie
7. Opstarten / trainen van beheer organisatie

We zoeken echt iemand die zowel communicatief vaardig is en inhoudelijk heel sterk (ISO). Die niet alleen op kleine schaal bezig gaat met het uitwerken van de processen, maar ook de impact kan inschatten over het grotere geheel en wat dit raakt. Iemand die alleen iets weet van procesbeschrijving is onvoldoende.

Competenties:
• Engels (deel van de afdeling zit in Duitsland)
• Zelf startend
• Communicatief vaardig
• Analytisch
• Op samenwerking (draagvlak) gericht
• Thuis in Adonis en andere tools voor procesmodellering

Belangrijk is dat je goed kan motiveren en aantonen dat je voldoet aan het bovengenoemde profiel.

Aanbod
Je krijgt een verantwoordelijke functie binnen deze technisch zeer interessante werkomgeving, onder meer door de complexe product waarbinnen de opdracht valt. Standplaats voor deze functie is Arnhem Bij gunning van de opdracht wordt standaard een Pre Employment Screening (PES) uitgevoerd.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners