PMO #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 april 2018
Reageren tot 19 april 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 mei 2018
Eind datum 1 oktober 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Opdracht omschrijving

Opdrachtbeschrijving

De functie

De afdeling Business Support is per direct op zoek naar een enthousiaste, daadkrachtige, accurate en communicatief vaardige Project Management Officer. Je bent het centrale aanspreekpunt voor de projectleden en de projectleider, waarvoor jij PMO bent. Je hebt een zeer divers takenpakket met als doel het ondersteunen van de projectorganisatie voor optimale besluitvorming en uitvoering. Binnen dit takenpakket kan een verdeling gemaakt worden op diverse aandachtsgebieden; financiën, planning en change control, configuratie en kwaliteitsmanagement, risico-, resource en issue management.

Je richt de projectadministratie in en je stelt project rapportages op. Je verwerkt, ondersteunt en controleert de planning en je bent verantwoordelijk voor een periodieke update hiervan. Je bewaakt en monitort de uitvoering van projectprocessen, informeert over richtlijnen voor projectleden en rapporteert issues, risico’s en afwijkingen aan de projectleider. In de communicatie houd je het intranet bij, je stuurt projectupdates naar alle stakeholders en betrokkenen en bereidt voor en notuleert vergaderingen. Tot slot denk je actief mee met de professionalisering van de afdeling PMO.   

Eisen

Om in aanmerking te komen voor deze afwisselende en interessante functie zijn wij op zoek naar een kandidaat die open en duidelijk kan communiceren, plannen en organiseren van nature in zich heeft, pro-actief en zelfstandig aan de slag gaat en goed kan samenwerken. Voldoe jij aan onderstaande eisen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;

Je hebt aantoonbare ervaring met programma- en projectmanagementmethodieken (MSP, Prince2 of IPMA);

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een functie die vergelijkbaar is met PMO en hebt ervaring met complexe projecten;

Je hebt kennis van en ervaring in het opzetten en beheren van planningsmethodieken- en planningstools (MS Project) ten behoeve van projectplanning en resourcemanagement;

Uitstekende beheersing van het MS Office pakket;

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 26 jan 2021
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 27 jan 2021
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 28 jan 2021

Onze partners