Mobiliteitsadviseur Regio Noord (4 FTE) | KROOTZ Interim & ZZP

Mobiliteitsadviseur Regio Noord (4 FTE) #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 oktober 2018
Reageren tot 31 oktober 2018
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 1 november 2018
Eind datum 1 november 2019
Opleidingsniveau HBO, Doctoraal, Universitair | WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

html_entity_decode(

Als mobiliteitsadviseur Regio Noord woon je boven de denkbeeldige lijn tussen Leiden en Enschede. Je begeleid werknemers van de naar ander werk. (Standplaats is Arnhem maar landelijk werkend)
Wat ga je doen?
Je voert VWNW-onderzoeken op locaties uit, schrijft rapportages en stelt VWNW-plannen op. Je begeleidt kandidaten richting een nieuwe baan. Enerzijds geef je inzicht in het zelfbeeld, de ambitie, de ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidskansen van de VWNW-kandidaat. Anderzijds zie je er op toe dat deze zich naar behoren inzet. Dit alles binnen de kaders van het VanWerkNaarWerkbeleid. Je werkt hierbij nauw samen met onze arbeidsmarktmakelaars.
Je bent in staat een kritische analyse te maken en te schrijven over iemands kansen op de arbeidsmarkt en onderliggende factoren. Verder weet je de zelfredzaamheid en motivatie van de VWNW-kandidaten te stimuleren. Je zorgt dat je kandidaat klaar is voor de arbeidsmarkt en gemotiveerd is om uit te stromen naar ander werk. Je hebt ervaring met werken bij een overheid en bij voorkeur ervaring met het VWNW-beleid van de rijksoverheid. Je bent flexibel inzetbaar op diverse locaties. Wij werken veel op onze locaties in Amsterdam, Groningen, Arnhem, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven, maar ook op andere locaties. Wij hebben een landelijke dekking van mobiliteitsadviseurs nodig en het werk en de locatie verschilt per periode per regio. Rapportage en administratie zijn voor jou logische onderdelen van deze opdracht. Je kunt tenslotte een Verklaring Omtrent Gedrag overleggen.
Eisen en wensen
 • HBO opleiding
 • Een opleiding op het gebied van Loopbaanadvisering of vergelijkbaar
 • In het bezit van NOLOC; NIP; NOPCO of CMI certificering of vergelijkbaar?
 • Kennis van de regionale arbeidsmarkt?
 • Actuele kennis van mobiliteitsinstrumenten w.o. social media?
 • Kennis van relevante wet- en regelgeving, waaronder het ARAR
 • Minimaal 5 jaar ervaring met mobiliteits- en uitstroomtrajecten voor middelbaar geschoold en hoger opgeleid personeel in complexe grote organisaties?
 • Meedere jaren ervaring met het analyseren van de positie de iemand op de arbeidsmarkt heeft, het opstellen van begeleidingsplannen en rapportages?
 • Aantoonbaar ervaring met werken bij een overheidsorganisatie?
 • Gericht op het ontwikkelen van de competenties van anderen door middel van het geven van opbouwende feedback, inzicht, tips en handvatten. Biedt ruimte en begeleiding.
 • Gedachten helder en vlot paraat, brengt mondeling en schriftelijk een boodschap begrijpelijk over aan anderen en weet hierbij hun aandacht vast te houden.
 • Ervaring binnen politiek-bestuurlijke organisaties.
 • Doelgericht en vasthoudend werkend naar resultaten toe en weet het resultaat op efficiënte en effectieve wijze te realiseren.

)]

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 dec 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 8 dec 2021    Expertise: Change manager, Business development manager, Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 10 dec 2021    Expertise: HRM medewerker, HRM adviseur, Overig (HRM)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2021    Expertise: Recruitment support, Administratief medewerker

Onze partners