Medewerker KCC

This job has been Expired

Medewerker KCC

 • Publicatie datum:31 januari 2018
 • Aantal keer bekeken 684
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO
  Ervaringsniveau Junior, Medior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 19 February 2018
  Eind datum 19 August 2018
  Branche ervaring Gemeente
Naaldwijk, Nederland
Opdracht omschrijving

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 7 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou Team Klantencontactcentrum Naast de gemeentelijke website is het Klant Contactcentrum (KCC) de centrale toegang van de gemeente voor inwoners, bedrijven en instellingen die informatie, een product of dienst willen verkrijgen. Wij zijn verantwoordelijk voor het eerstelijns klantencontact voor balie, telefonie, post, email en medeverantwoordelijk voor de goede afhandeling van internetvragen. Ook de eerste beantwoording van vragen op het gebied van zorg, welzijn, jeugdhulp en werk en inkomen ligt bij ons. Ben je dienstverlenend dan pas je wellicht goed bij ons.

Opdracht
Je bent als medewerker KCC de spin in het web voor het klantcontact bij de gemeente. Je levert informatie aan bewoners, bezoekers, bedrijven en instellingen over de producten, projecten en diensten van de gemeente. De gevraagde informatie verstrek je telefonisch, via de e-mail of via webcare kanalen. Ook verstrek je aan onze publieksbalie paspoorten en rijbewijzen.

Eisen
1. Minimaal een afgeronde MBO opleiding op niveau 3;

2. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar als KCC medewerker bij een gemeentelijke organisatie;
3. Aantoonbare werkervaring met informatiesystemen en Social Media;
4. Aantoonbare werkervaring met het verstrekken van paspoorten en rijbewijzen bij een publieksbalie van een gemeente.