MarCom adviseur #KRTZ3822792

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 januari 2020
Reageren tot 18 januari 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Salaris €4.000 - 4.500 €3.500 - 4.000 per maand
Branche Bank- | verzekeringswezen
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Team
Het Marketing & Communicatie team bestaat uit een Marcom adviseur (deze functie) en twee Marcom medewerkers.

Doel van de functie
De afdeling staat opgesteld voor de ondersteuning van de lokale marktbewerking, de in- en externe communicatie. In de functie worden verschillende taakgebieden onderscheiden: ondersteuning community, communicatie & marktbewerking, ondersteuning directie en overig organiserend vermogen. De lokale functie is van belang om invulling te geven aan de eigenheid van iedere lokale bank en versterking van het onderscheidend vermogen. De lokale vestiging opereert in een lokaal en regionaal werkgebied met specifieke kenmerken en maatschappelijke thema’s. 

De afdeling lokaal staat opgesteld voor zowel de doorvertaling van de landelijke thema’s en (marketing)campagnes als het ondersteunen van de marktteams bij de commerciële activiteiten en de initiatieven die voortvloeien uit de lokale en regionale maatschappelijke agenda en zorgt daarbij voor een goede afstemming en timing. Zij dragen daarmee bij aan het lokaal uitdragen van de nieuwe missie en positionering. Daarnaast draagt de functie ook zorg voor het organiserend vermogen bij de lokale vestiging.

Organisatorische positie
De Marcom adviseur komt voor bij de lokale banken en is gepositioneerd als direct report van de Directievoorzitter. De Marcom adviseur  treedt op als aanspreekpunt van de directie en treedt in voorkomende gevallen op als woordvoerder van de lokale bank bij communicatie aangelegenheden.
De adfviseur heeft een aanjagende en ondersteunende rol richting de marktteams. De functie kent een oriëntatie op marktbewerking & communicatie en/of een oriëntatie op community anderzijds. Daarnaast is er binnen het Marcom team een Medewerker voor de meer operationele werkzaamheden (ondersteuning directie en organiserend vermogen).

De Marcom adviseur ondersteunt de bank bij het verbinden van bancaire relevantie aan maatschappelijke initiatieven en thema’s. Naast de eigen actieve betrokkenheid ondersteunt de afdeling de actieve rol die adviseurs en leidinggevenden spelen in de marktteams, de netwerken en de lokale fysieke en digitale communities. De Marcom adviseur is tevens verantwoordelijk voor het (operationele) community management van bijvoorbeeld het digitaal ondersteunde ambassadeursnetwerk, een community rondom de maatschappelijke agenda en andere klantcommunities vanuit de lokale bank.
 

o Werk- en denkniveau: WO 1-5 jaar ervaring of HBO 3-5 jaar ervaring.
o Kennis van en betrokkenheid bij de maatschappelijke agenda van het lokale en regionale werkgebied;
o Kennis en ervaring met social media en als aanjager van (virtuele) communities;
o Heeft affiniteit met bancaire dienstverlening bij een oriëntatie op coöperatie en community om verbinding te leggen tussen maatschappelijke agenda en business.
o Relevante opleiding op het gebied van communicatie bij een oriëntatie op marktbewerking en communicatie;
o Fungeren als aanspreekpunt en sparringpartner voor directie en management;
o Fungeren als aanspreekpunt voor relevante externe partijen;
o Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Vereisten
Wij zoeken iemand die snel plug & play is aangezien de gezochte persoon de enige adviseur is binnen de regio.  Bank ervaring is hierin zeer gewenst.
 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners