Learning Development Specialist #KRTZ899069

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 november 2019
Reageren tot 27 november 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 mei 2020
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, HBO+, Universitair | WO
ZZP tarief € 50 per uur
Salaris 4100 per maand
Branche Financiële dienstverlening
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Heb jij de skills in huis om het verschil te maken bij de ontwikkeling van onze nieuwe leerprogramma’s rondom de keten Geld Nodig Particulieren? Ben jij de energieke specialist ontwikkeling die de operationele afdelingen binnen Operations Financieren adviseert en ondersteunt met passende leeroplossingen en hiermee het kennisniveau waarborgt en hoog houdt? Specialist Ontwikkeling Operations Financieren De standplaats is Eindhoven

De functie
Als specialist ontwikkeling ben je samen met je team van 5 Specialisten Ontwikkeling en een Leerconsultant aanspreekpunt en spil in de samenwerking met de operationele afdelingen, vernieuwingsprogramma’s en procesmanagement binnen Operations Financieren. Je vertaalt de ambities en de vragen rondom Leren & Ontwikkelen naar passende opleidingsprogramma’s die aansluiten bij de behoeften van onze interne opdrachtgevers. Je ontwikkelt opleidingsprogramma’s en opleidingsmateriaal op basis van opleidingsplannen. Je plant en organiseert de opleidingen die gegeven worden en coacht daarnaast de opleiders die in de lijnorganisatie actief zijn. Je bent gericht op vernieuwing en innovatie op het gebied van leren en permanente educatie. Je verdiept je hierbij in de markt van opleiden en hebt kennis van de nieuwste leermethodes. Ook heb je de regie over het beheer van de bestaande opleidingen zodat deze up-to-date overgebracht worden aan de nieuwe en bestaande medewerkers van Operations Financieren. Je weet vernieuwende ideeën en inzichten enthousiast over te brengen op de betrokken stakeholders. Als specialist ontwikkeling ken je de business, de markt en onderhoud je een intern netwerk. Weet jij waar het in Leren & Ontwikkelen echt om draait? Dan ben je van harte welkom om te solliciteren.

Onze afdeling Operations Financieren voert voor klanten en lokale banken de operationele mid- en back office processen in de financieringsketens uit. Hierdoor stelt zij lokale Rabobanken in staat klantwaarde te leveren door compleet haar focus te kunnen leggen op de klant en coöperatie. Eenheden binnen Operations Financieren zijn het SCF Particulieren, SCF Bedrijven, Bijzonder Beheer, COF en Services en Control. De indeling van Operations Financieren is op dit moment in beweging.

Team Leren en Ontwikkelen Operations Financieren Team leren & ontwikkelen is hèt centrale punt voor Operations Financieren bij vraagstukken rondom opleidingen. Wij zijn aanjager en facilitator binnen Operations Financieren als lerende organisatie. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige reguliere en maatwerk leertrajecten. Deze ontwikkelen, beheren en verzorgen wij zo veel mogelijk in house. Voor alle medewerkers binnen Operations Financieren is een passend leeraanbod; zowel voor nieuwe als bestaande collega’s.

Wij vragen
– Je bent gedreven en mensgericht.
– Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de Rabobank organisatie met een brede achtergrond op het gebied van didactiek en de ontwikkeling van leerprogramma’s.
– Je hebt ervaring in het ontwikkelen van opleidingsprogramma’s, didactisch materiaal en e-learnings.
– Je kunt uitstekend plannen en organiseren
– Je bent intrinsiek gemotiveerd om continu te verbeteren en goed in staat om dit op anderen over te brengen.
– Je hebt bij voorkeur ervaring met Lean en Agile werkwijzen.
– Je hebt een afgeronde academische of HBO opleiding op het gebied van onderwijskunde.
– Je bent 32 uur per week beschikbaar.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners