Learning Consultant | Utrecht | 36 uur #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 18 januari 2019
Reageren tot 20 januari 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 10 februari 2019
Eind datum 31 juli 2019
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Senior, Manager
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als learning consultant word je gevraagd de gewenste kennis en gedrag van de afdeling te vertalen naar effectieve interventies op het vlak van leren en die leerinterventies ook daadkrachtig te organiseren. Hierbij moet gedacht worden aan o.a. invulling van een passend en samenhangend trainingscurriculum, ondersteund door een platform, met onderscheid naar verschillende doelgroepen en volwassenheidsniveaus. Voordat je met de invulling start, is het nodig dat je een learning framework neerzet gebaseerd op de doelstellingen van de afdeling, de leerbehoeftes en leerstijlen van de medewerkers, de veranderingen die op de afdeling afkomen en de sturingsmechanismes die het management hanteert (om te komen tot optimale borging).

Het bouwen van dit learning framework doe je samen met de implementatiemanager (eveneens van het Support team) omdat dat framework ook voor de implementatiemethodiek relevant is.
Er is sprake van een concrete projectopdracht waarvan het streven is die binnen 6 maanden tot goed resultaat te brengen. Hierbij acteer je zelfstandig als onderdeel van het Support team en rapporteer je aan de manager Support.

OMSCHRIJVING GEVRAAGD PERSOON
– Stevige learning en development specialist die aantoonbaar conceptueel in staat is om een goed learning framework neer te zetten en tegelijkertijd erg handson is om dat framework concreet in te vullen met effectieve interventies
– Onderwijskundige, WO-niveau (vereiste)
– Ervaring met dit soort trajecten in een financiële omgeving (bank/verekeraar) waar wet- en regelgeving een zware rol speelt, ervaring met CDD uiteraard een pré
– Ervaring met serious gaming als leerinterventie
– Zeer goed in Engels
– Zelfstartend professional, gericht op samenwerking met aantoonbare ervaring als projectleider
– Ervaring met LEAN en Agile werken is erg handig, bijv. gecertificeerd Scrummaster, ervaring met doorvoeren van Lean Leiderschap
– Werkplek is de afdeling  Service Center in Zeist

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners