Klantmanager Participatie

This job has been Expired

Klantmanager Participatie

  • Publicatie datum:19 oktober 2018
  • Aantal keer bekeken 678
0 Reacties
  • Start datum 01-11-2018
    Eind datum 01-03-2019
Opdracht omschrijving
Opdracht
Wat ga je doen:
  • Contacten met inwoners: Je verheldert en analyseert hulpvragen middels een vraag gestuurd gesprek op de verschillende levensdomeinen en je geeft informatie en advies zowel in de spreekkamer, telefonisch als door huisbezoek.
Met collega´s bespreek je en bepaal je de situatie als inwoners hulp nodig hebben op andere domeinen. Uitgangspunt is 1 klant – 1 plan – 1 regisseur.
  • Procesregie: Je bent procesregisseur op het terrein van participatie en je hebt een eigen caseload.
  • Loonkostensubsidie: het behandelen van aanvragen.
  • Uitvoering sociale wetten: Op het gebied van de uitvoering van sociale wetten behandel je aanvragen levensonderhoud en bijzondere bijstand, je verricht heronderzoeken en je verricht werkzaamheden op het gebied van handhaving.
  • Overige werkzaamheden: Je denkt mee over de implementatie van wet- en regelgeving.
Wat breng je daarvoor mee
Wij zoeken iemand met een HBO werk- / en denkniveau met een (sociaal) juridisch component. Dit kan bijvoorbeeld Sociaal Juridische Dienstverlening of Maatschappelijk Werk en Dienstverlening zijn, met een aantal jaren ervaring op het werkterrein Participatie/Werk en Inkomen. Verder ben je communicatief vaardig en heb je een klantvriendelijke instelling. Je kunt goed omgaan met veranderingen en je bezit vaardigheden in het omgaan met agressie.
Eisen
1. Een gevolgde opleiding op minimaal HBO niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als Consulent Participatie / Loonkostensubsidie bij een gemeente;
3. Aantoonbare brede inhoudelijke kennis van de Participatiewet / Werk en Inkomen blijkend uit aantoonbare werkervaring en/of opleiding;
4. Aantoonbare kennis van Civsam blijkend uit aantoonbare werkervaring en/of opleiding;
5. Aantoonbare werkervaring met de gehele afhandeling van het proces; van aanvraag tot en met beschikking