Junior Sales Medewerker Binnendienst (deta-vast) #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 13 december 2017
Reageren tot 22 december 2017
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 24 december 2017
Eind datum 1 juni 2018
Opleidingsniveau MBO, HBO
Ervaringsniveau Junior, Medior
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We zoeken junior/medior kandidaten met ervaring in de commerciële binnendienst of accountmanager.
HBO of HBO denk en werkwijze is een eis (werkervaring moet ontbreken van HBO diploma kunnen compenseren). Dit wordt ook getoetst in een assessment na de CV selectie.
Opdrachtgever wil graag een video pitch naast je CV ontvangen. Graag link meesturen.

Bij goed functioneren kan tijdelijk contract worden overgenomen door de opdrachtgever.

De functie

• De Medewerker Sales Support functie is zelfstandig verantwoordelijk voor het dagelijkse “reilen en zeilen” van de klant- en contractportefeuille en is hiermee first Point of Contact voor operationele vragen van de relatie. Op deze wijze bevordert de commerciele binnendienst efficiënte bedrijfsvoering en een vlotte doorlooptijd voor commerciële en operationele activiteiten en kan de Relationship Manager zich focussen op zijn of haar primaire taken
• De Medewerker Sales Support is verantwoordelijk voor het zelfstandig, tijdig en correct uitvoeren van commerciele werkzaamheden voor de klantportefeuille die samen met de Relationship Managers wordt beheerd en is medeverantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van deze klantrelaties
• In sommige gevallen is de Medewerker Sales Support zelfstandig verantwoordelijk voor de (commerciele) prestaties van een klant. Het gaat hierbij om “kleine” klanten met beperkt groeipotentieel
• Verantwoordelijk voor enerzijds het genereren van een hoge klanttevredenheid en anderzijds commercieel resultaat.

Taken

Onder eindverantwoordelijkheid van de Relationship Managers mede verantwoordelijk voor behalen van (commercieel) resultaat: klantbediening, groei productportfolio, etc.
Verantwoordelijk voor proactieve monitoring van de contractportefeuille, signaleren van excessen en geven van ondersteuning en advies aan de relatie. Verantwoordelijk voor alle acties m.b.t. beheersbaarheid van de klantportefeuille.
Bijdragen aan voorbereiding, uitvoering, en opvolging van klantafspraken. Bezoekt operationele/commerciele contactpersoon indien noodzakelijk/gewenst en na afstemming met verantwoordelijke Relationship Manager eventueel zelfstandig .
Verantwoordelijk voor expiratie- en opportunity management voor het tótale wagenpark van de relatie; heeft zicht op de concurrentiepositie. Tijdig signaleren richting de klant, opvolging, calculeren van individuele offertes conform klant- en segment marge afspraken, proactieve opvolging, geven van advies, voeren van onderhandelingen en sluiten van “de deal”. Alles inclusief tijdige en correcte registratie in het CRM pakket.
Proactief plannen, voorbereiden en uitvoeren van gestructureerde contactmomenten met alle relaties in de portefeuille om klantsituatie – behoefte te monitoren.
Regisseur in bewaking van uitvoering van taken en activiteiten door (operationeel) ondersteunende afdelingen. Escaleert indien nodig via zijn / haar Team Lead Commercial Support
Acquisitie: ondersteunen van de relationship manager in acquisitie trajecten. Na “closing” verantwoordelijk voor inregelen van de klant en beheersafspraken. In sommige gevallen: Eindverantwoordelijk voor (op afstand) bedienen en groeien van “eigen” klanten

 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners