Junior-Medior Corporate Recruiter #KRTZ

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 mei 2018
Reageren tot 1 juni 2018
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 4 juni 2018
Eind datum 1 februari 2019
Opleidingsniveau HBO, Universitair | WO
Ervaringsniveau Junior, Medior
Branche Gas | Energie | Water
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Zijn het optreden als sparringpartner voor de business en het opzetten van succesvolle zoekstrategieën je op het lijf geschreven? Ben jij daarbij uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen recruitment? Wil je onderdeel uitmaken van een groot, internationaal recruitmentteam?


Jouw uitdaging als Corporate Recruiter
Binnen het recruitmentteam is iedere Corporate Recruiter verantwoordelijk voor een of meerdere aandachtsgebied(en) binnen de organisatie. We spelen in op de behoeften van de business. Dit betekent dat je breder ingezet zult worden wanneer dit nodig is. Enige flexibiliteit is dus vereist.
•    Als Corporate Recruiter sta je middenin de business, schakel je direct met Hiring Managers en word je gezien als professioneel advies- en sparringpartner over operationele en strategische recruitmentzaken.
•    Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces: van intake tot aanbod.
•    Je bent een geboren netwerker en bent in staat om binnen korte tijd jouw interne netwerk én externe netwerk op orde te hebben.
•    Tevens kan je perfect anticiperen op de behoeften van de business met de meest relevante, innovatieve en efficiënte zoekkanalen in de steeds veranderende markt.

Kortom: een brede functie waarin je in staat bent vele ballen in de lucht te houden, maar vooral de kans krijgt om jouw toegevoegde waarde als Corporate Recruiter te laten zien en het verschil te maken!

Onze ideale kandidaat
We zijn op zoek naar een Corporate Recruiter met zichtbare passie voor het recruitmentvak, die stevig in zijn/ haar schoenen staat en beschikt over een flinke dosis overtuigingskracht. Je bent in staat om een sterke operatie te draaien en vindt het leuk om projecten te starten en te implementeren. Sociaal, ondernemend en zelfstandig zijn kernwoorden die jou perfect omschrijven.

Je beschikt over de volgende kwalificaties:
•    2 tot 5 jaar ervaring als Recruiter (corporate of bureauzijde)
•    opleiding op HBO of WO niveau
•    sterk ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden: je bent in staat om je communicatiestijl te variëren afhankelijk van de doelgroep;
•    uitstekende beheersing van de Nederlandse én Engelse taal.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners