Interim UX designer innovatie & ontwikkeling #KRTZ5967278

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2021
Reageren tot 28 oktober 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Heerlen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 20 maart 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 75 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Let op!: Kijkende naar de inhoud van deze aanvraag en de wet DBA, leent deze aanvraag zich er niet voor om door een ZZP'er uitgevoerd te worden. Wel op payroll basis. 

Als UX designer wireframes maken voor de ontwikkelaars, het ontwerpen van protypes en het valideren van concepten met eindgebruikers. 

Als UX-designer ga jij samen met het development team aan de slag om ideeën en concepten te vertalen naar een prototype dat vervolgens in de praktijk kan worden getoetst. Bij een positieve uitkomst wordt het doorontwikkeld en overgedragen. De ene keer is dit een Android app, de andere keer een webapplicatie, database of op maat gemaakte software voor het aansturen van speciale hardware. Een van de eerste opdrachten is een Voice User Interface. Gezien de complexiteit van de innovatie heeft een kandidaat met kennis en ervaring op dit onderwerp een pré. Kortom: onze opdrachtgever is op zoek naar twee UX-designers met specifieke kennis van innovatie & ontwikkel trajecten / activiteiten.

Eisen;

 • Je hebt een afgeronde HBO-diploma in de richting Product of industrial design of Communicatie en Multimedia Design.
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie, opgedaan in de afgelopen 5 jaar.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met HTML5 en CSS3.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring opgedaan in een innovatie-omgeving en/of hebt werkzaamheden uitgevoerd voor innovatieprojecten.
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring met research-technieken, waaronder: User observations, Interviewing, User journey mapping, Focus Groups, Brainstorming, Prototyping, Wireframing & Mockups (Lo-fidelity), High-fidelity prototypes en het opstellen van rapportages.
 • Aantoonbare werkervaring met voice user interface (VUI).
 • Aantoonbare werkervaring met Material Design.
 • Je hebt kennis van de Agile werkwijze en hebt ervaring met het werken in een Scrum-team.
 • Je bent in bezit van een PSM I (Scrum Master Professional I) certificaat is een pé.
 • Je hebt kennis en ervaring over het Design Thinking proces (discover, define, ideate, prototype en evaluate).
 • Je hebt aantoonbare ervaring met opzetten van een conceptvideo.
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het faciliteren van sessies: brainstorm, gebruikerssessie, en scrum-events, zowel digitaal als fysiek (Miro/Mural).

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners