Interim Teammanager Cluster Ruimte #KRTZ6173140 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Teammanager Cluster Ruimte #KRTZ6173140

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 maart 2021
Reageren tot 8 maart 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 90 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Interim opdracht, Deta-vast

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De teammanager geeft leiding aan en organiseert activiteiten en verantwoordelijkheden van een groep medewerkers binnen (een deel van) de organisatie. Het team bestaat uit twee productgroepen: advisering ruimtelijk juridische en advisering en verwerking ten behoeve van het beheer van het ruimtelijk areaal. Hij/zij is direct aanspreekbaar op de inzet van mensen en middelen in relatie tot de vastgestelde doelen en beleid. Binnen het management is ook het opdrachtgeverschap van programma’s en/of projecten belegd.

De teammanager is verantwoordelijk voor het leveren van bijdragen aan de visieontwikkeling en strategische bedrijfsvoering van de organisatie. Een empathische teammanager die energie krijgt van het uitdagen en faciliteren van de vaklieden binnen het team. Stimuleert de creativiteit van de medewerkers, het denken in oplossingen, innovaties en alternatieven. In staat om in een co-creatie met de vakmensen duidelijke opdrachten te formuleren vanuit een blik op het geheel (‘het gaat niet alleen om de klus’).

Daarnaast is hij/zij betrokken, in verbinding en in staat om intuïtief aan te sturen op de resultaatafspraken. Daarbij wordt uitgegaan van de mogelijkheden die het eigentijdswerken biedt. Hij/zij stimuleert de samenwerking en de mondigheid van de medewerkers in alle denkbare samenwerkingsvormen.

Een besluitvaardige teammanager die durft op te treden, de verbinding zoekt en daarmee een gezonde en veilige groepsdynamiek bewerkstelligt. Daarnaast is het een manager die de bereidheid toont om aangesproken te worden op zijn eigen ontwikkeling en de duurzame ontwikkeling van de organisatie. Deze ontwikkelingen zijn altijd gekoppeld aan de vraag van de omgeving. Netwerken (in- en extern) zijn daarmee onlosmakelijk verbonden.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Een afgeronde WO masteropleiding Rechten of Bestuurskunde;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in een juridische vergelijkbare positie als Adviseur / Coördinator / Manager in de afgelopen 10 jaar;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar in een leidinggevende positie waarin je zowel strategische/advies rollen als uitvoerende rollen aanstuurt (duidelijk weergegeven in het cv);
4. Aantoonbare werkervaring binnen een lokale overheid de afgelopen 5 jaar;
5. Bereid om, bij naar tevredenheid functioneren, in dienst te treden na 12 maanden.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners