Interim Teamleider Planning/Control & Financiën #KRTZ8896068

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 oktober 2021
Reageren tot 17 oktober 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 27 april 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 100 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Teamleider P&C vervul je een brug- en schakelfunctie tussen de medewerkers, het MT en de bestuurders van de drie gemeenten. Je bewaakt het functioneren van jouw cluster, in relatie tot de interne bedrijfsprocessen. Er wordt nadrukkelijk een beroep gedaan op jouw vakinhoudelijke expertise en jouw vaardigheden als coach en verbinder. Je hebt een track record op het gebied van financiën; de planning & control-cyclus binnen een gemeente heeft dan ook geen geheimen voor jou. Je hebt een belangrijke rol in de dynamiek en slagvaardigheid binnen jouw cluster en naar de rest van de organisatie. Je bent in staat om waar nodig jouw medewerkers effectief aan te spreken en bij te sturen, zodat jullie er samen voor zorgen dat de gewenste resultaten worden bereikt, binnen de afgesproken kaders. Als teamleider P&C ben je HR-verantwoordelijk voor de medewerkers binnen het cluster. Daarnaast ben je formeel verantwoordelijk voor het middelenbeheer, de kwaliteit en doeltreffendheid van de geleverde producten en de efficiency van de ingezette personele capaciteit en middelen binnen het cluster. Je bent, als teamleider, onderdeel van het Management Team. Vanuit die rol denk je mee over de organisatiebesluiten, draag je deze uit en stuur je op de realisatie van die besluiten.

Eisen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als leidinggevende op het gebied van P&C/financiën binnen een gemeentelijke organisatie;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als leidinggevende op het gebied van P&C/financiën binnen een gemeentelijke organisatie;
4. Aantoonbare werkervaring met BBV van gemeentes (overheid);
5. Aantoonbare werkervaring bij een 50.000 + gemeente in de afgelopen 5 jaar.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 1 jan 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 12 dec 2023    Expertise: Backend developer, Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 16 dec 2023    Expertise: Functioneel beheerder
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2023    Expertise: Communicatiemedewerker, Overig (Communicatie)

Onze partners