Interim Teamleider Informatievoorziening #KRTZ4236697 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Teamleider Informatievoorziening #KRTZ4236697

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juni 2020
Reageren tot 11 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
In deze rol stuur je twee teams van experts en adviseurs aan die integraal verantwoordelijk zijn voor het ontwerp, advies, projectmanagement en informatiebeheer van de centrale informatievoorziening. Daarnaast werk je nauw samen met de afdelingsmanager en de teammanager ICT-Beheer binnen de eigen afdeling en vanzelfsprekend met de collega’s die onze diensten en producten afnemen. Je maakt deel uit van het managementteam van de afdeling Informatievoorziening en ICT en rapporteert aan de afdelingsmanager.

De basis is solide, maar de afdeling wil grote slagen maken in doelmatigheid, vernieuwing en ontwikkeling. Met als ultiem doel informatievoorziening die niet alleen betrouwbaar is, maar ook klaar is voor de toekomst.

Als leidinggevende stuur je bijna 20 medewerkers aan verdeeld over 2 teams. Voor hen moet duidelijk zijn waar het heen gaat en hoe zij daaraan kunnen bijdragen. Je stimuleert initiatief en vernieuwingszin. Iedere taak maakt onderdeel uit van een groter geheel. Je stimuleert je medewerkers om samen te werken en over hun eigen grenzen heen te kijken. Het coachen en ontwikkelen van medewerkers is een belangrijk onderdeel van de functie.

Bij de functie hoort een rijk scala aan interne contacten, waarbij het de uitdaging is belangen af te wegen, prioriteiten te stellen en het zicht op de horizon niet te verliezen. Een dienstverlenende, maar ook kritische rol. Daarnaast onderhoud je contacten met de leveranciers.

Deze rol past bij een mensgerichte leidinggevende, die niet alleen passie heeft voor de mogelijkheden van informatievoorziening, maar ook ervan houdt om medewerkers te ontwikkelen en motiveren. Daarnaast ontwikkel je beleid op het gebied van Informatiemanagement en Informatiebeheer en signaleer en analyseer je ontwikkelingen op het vakgebied. Je bewaakt de uitvoering van het Informatiebeleidsplan en het Informatiebeheerplan. Ook vertegenwoordig je de organisatie in diverse in- en externe overlegsituaties. En last-but-not-least kun je een steentje bijdragen aan een wendbaarder organisatie, waarin een tikkeltje zakelijkheid een mooie aanvulling is op de warme en mensgerichte cultuur.

Eisen
1. Je hebt aantoonbare werkervaring als leidinggevende van verandertrajecten, bijvoorbeeld andere manieren van werken en/of reorganisatie;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal WO bachelor niveau;
3. Minimaal 6 maanden aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar in de informatievoorziening binnen een veiligheidsregio;
4 Minimaal 5 jaar werkervaring in de afgelopen 8 jaar met verandertrajecten binnen de gemeentelijke overheid of uitvoeringsorganisatie;
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende bij een gemeente of veiligheidsregio;
6. Aantoonbare werkervaring met het leidinggeven aan ICT professionals binnen een gemeente of veiligheidsregio.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners