Interim Teamleider afdeling Projectmanagement #KRTZ9195646

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 november 2022
Reageren tot 20 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 15 mei 2023
Aantal uur 32 uur, 40 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zijn op zoek naar een interim teamleider met oog voor de (bredere) ontwikkeling van de medewerkers. Een stevig accent ligt op de HR taken. In dit team werken circa 40 programmamanagers, projectleiders en procestrekkers, de professionalisering van het project-management staat centraal. 

Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de aansturing, werving en selectie, coaching, matching, strategische personeelsontwikkeling en goede ontwikkeling van het team.  De opgavemanagers sturen op de inhoud en de teamleiders sturen op de inzet en de ontwikkeling van de medewerkers. Daarnaast ben je met jouw collega teamleiders verantwoordelijk voor de professionalisering van projectmatig werken in de organisatie. Vanuit je HR verantwoordelijkheid ben je actief met capaciteitsmanagement en op het leveren van de juiste expertise voor de betreffende opgaven. Hierbij overleg je met de opgave- en programmamanagers om de vraag naar capaciteit en deskundigheid en competenties scherp te krijgen.

De teamleider voert het gesprek met de medewerkers over het functioneren en zijn/haar ontwikkeling. Je zorgt voor de ontwikkeling en het goed functioneren vanuit onze waarden: verbindend, vindingrijk, daadkrachtig en verantwoordelijk. Je faciliteert, en initieert daar waar nodig, de professionalisering van medewerkers. Je zorgt voor gedragen afspraken en taakverdeling, waarmee duidelijk wordt hoe medewerkers hun kennis en kunde tot synergie kunnen brengen en daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan het beoogde resultaat. Je zet medewerkers in binnen het proces op basis van de opgave die er ligt en de persoonlijke ontwikkelwensen en mogelijkheden van medewerkers (dit doe je samen met de Opgavemanagers).

In het MT werk je samen met de domeinmanager en de collega teamleiders aan het verder ontwikkelen van de organisatie, het domein en het professionaliseren van projectmatig werken. Voor dit laatste is recentelijk een ontwikkeltraject gestart, waarvoor ook jij een ambassadeursrol gaat vervullen. 
In het MT werk je samen met de concernmanager en de collega teamleiders aan het verder ontwikkelen van de organisatie, het domein en het professionaliseren van projectmatig werken.   

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
  • Aantoonbare werkervaring met de P&C cyclus;
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als teamleider;
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als teamleider binnen de overheid;
  • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met verandertrajecten ter verbetering van de P&C-cyclus en proces;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring met het aansturen van een organisatie onderdeel met minimaal 30 hbo/wo professionals.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 apr 2023    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
  Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 12 apr 2023    Expertise: Consultant, Projectmanager, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 10 apr 2023    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Woordvoerder, Overig (Communicatie)

  Onze partners