Interim Teamcoördinator Informatiebeheer IT #KRTZ7156462

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 november 2022
Reageren tot 1 december 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Enschede
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 12 juni 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

We zoeken een enthousiaste en deskundige meewerkend voorman (m/v) voor ons team Beleid en Integratie, die de inhoudelijke aansturing verzorgt, de koers uitzet, focus aanbrengt en de voortgang bewaakt.

Wat ga je doen?
Als coördinator heb je een adviserende, overkoepelende, toetsende, bewakende, rapporterende en ondersteunende rol. Je bent de zichtbare vraagbaak voor onze medewerkers binnen het (sub-)team Informatiebeheer. Je geeft operationeel leiding binnen dit team. Je trekt op met de teammanager Beleid & Integratie en samen met hem geef je een boost aan de ontwikkeling van het team. Een opdracht waarin je veel vrijheid krijgt om te pionieren en voor een groot deel zelf te bepalen hoe je invulling geeft aan je opdracht.

We hebben niet alleen extra mensen nodig, maar kijken ook kritisch naar de huidige processen en hoe we beter projectmatig kunnen werken. Hiervoor zet je niet sec de lijnen uit. Nee, je gaat coachend en positief-kritisch in gesprek met je teamleden – je schuift bijvoorbeeld aan bij vakgroepsvergaderingen – om gezamenlijk de afdeling naar the-next-level te tillen. Ook buig je je over HR-vraagstukken: hoe geef je de afdelingsgroei vorm nu er verschillende collega’s voor hun pensioen staan. Tot slot zorg je dat we allemaal dezelfde stip op de horizon zien. Zo verbind je de disciplines en de teams. En ga je nieuwsgierig en open het gesprek aan over de ontwikkeling van je teamleden. Het resultaat? Een team dat in zijn kracht staat en waar de energie en het werkplezier vanaf spatten.
 

FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

Wat vragen wij van je?
Je bent in staat de grote lijnen te bewaken en kunt prioriteiten stellen. Daarnaast sta je stevig in je coördinerende rol. Je denkt in mogelijkheden en weet anderen mee te nemen in je verfrissende ideeën. Jouw communicatieve vaardigheden zijn sterk: je praat makkelijk op verschillende niveaus en komt bij vraagstukken met een duidelijk advies. Je bent helemaal thuis binnen het IT bedrijf. Ontwikkelingen op dit gebied volg je namelijk op de voet. Je denkt vanuit de ‘klant’, maar hebt ook oog voor wensen vanuit de organisatie. Verder heb je de juiste sociale en empathische skills om de groepsdynamiek goed aan te voelen en snel in te zien waar jouw team en de afzonderlijke medewerkers behoefte aan hebben en hoe je ze kunt ondersteunen.

Verder breng je mee:

  • Afgeronde opleiding minimaal hbo/hbo +-niveau.
  • Affiniteit met het vakgebied informatiebeheer.
  • Aantoonbare ervaring binnen de IT.
  • Aantoonbare werkervaring binnen de gemeente of overheid.
  • Ervaring met het coachen van medewerkers.
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring met het aansturen van teams/leidinggeven

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of eventuele belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 apr 2023    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 12 apr 2023    Expertise: Consultant, Projectmanager, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 10 apr 2023    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Woordvoerder, Overig (Communicatie)

Onze partners