Interim Sr. Recruiter #KRTZ2602006 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Sr. Recruiter #KRTZ2602006

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 16 maart 2021
Reageren tot 17 maart 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Apeldoorn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gezondheidszorg I Welzijn
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als senior recruiter ga je werken binnen het team recruitment van de afdeling HRM. Je maakt onderdeel uit van een team van 3 recruitment professionals, ieder met een eigen aandachtsgebied.

De afgelopen drie jaar heeft de afdeling HR een ontwikkelslag gemaakt om de dienstverlening  passend te maken bij deze strategie. De koers van HR is verwoord in strategische (jaar)plannen. De visie voor recruitment en arbeidsmarktcommunicatie maakt daar onderdeel van uit. Het team recruitment staat midden in een transformatie waarin verdere professionalisering en herpositionering binnen de organisatie beoogd wordt.
Vanwege het vertrek van een van onze collega’s zoeken we op korte termijn een interim senior recruiter om continuïteit van de werkzaamheden te kunnen garanderen. In afwachting van de nieuw te werven HR Manager wordt vervolgens bepaald wat voor de lange termijn de beste invulling van de functie is.

Werkzaamheden
Als Senior Recruiter krijg je een grote verantwoordelijkheid om bij te dragen aan de ambitieuze agenda van team recruitment.
Samen met onze andere recruitment professionals, de HR Business Partners, de afdeling Communicatie en het management zorg jij voor een constante instroom van talenten. Omdat de tekorten op de arbeidsmarkt voelbaar zijn binnen onze organisatie, rekenen we op jouw inspiratie om toch het onderscheid te kunnen maken. Je krijgt de verantwoordelijkheid over een eigen portefeuille. En daarnaast zul je betrokken worden of de lead nemen in projecten. Werkzaamheden die we van jou verwachten;

  • Je stelt rapportages op en houdt continu oog voor verbeteropties.
  • Je onderhoudt contacten met externe dienstverleners en stuurt bureaus aan.
  • Je heb oog voor de nieuwste recruitmentontwikkelingen, adviseert hierover ook aan het team, en draagt zorg voor een duurzame en deelbare uitwerking ervan voor je collega’s.
  • Je houdt je bezig met de positionering van recruitment binnen de organisatie en de optimalisatie van de huidige processen.
  • Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen portefeuille en de doorontwikkeling van het traineeship.
  • Je leidt het project voor de vernieuwing van de ‘werken bij’ website.
  • Vanuit de verbetermogelijkheden ben je betrokken of neem je de lead in uiteenlopende projecten op het gebied van onder andere ATS, processen, HR analytics en arbeidsmarktcommunicatie.

Eisen waaraan je moet voldoen:

Een aantal kwaliteiten vinden wij erg belangrijk. Jij beschikt over een professionele attitude, uitstekende communicatieve vaardigheden, leidinggevende kwaliteiten en je hebt gevoel voor commercie, marketing en strategie. Onze activiteiten voeren we zoveel mogelijk projectmatig uit dus plannen en organiseren hoort er bij. Begrippen als employer branding, employee experience, data gedreven recruitment, reporting, jobmarketing, heb jij al in de praktijk gebracht. Naast strategisch, werk jij ook tactisch en operationeel. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als senior/lead recruiter, bij voorkeur ook in een ziekenhuis en/of zorginstelling, in de afgelopen 10 jaar. Ervaring met meewerken aan het bouwen van een nieuwe website. Je beschikte over minimaal een afgeronde Hbo-opleiding. Leidinggevende/ aansturende werkervaring, je bent een echte coach voor het recruitmentteam en de andere HR collega’s en staat stevig in je schoenen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Note: Niet op alle opdrachten is het gewenst dat ZZP'ers worden voorgesteld, zo ook op deze opdracht. ZZP’ers kunnen wel reageren. ZZP tarieven wordt omgerekend naar payroll contract. Vraag naar de mogelijkheden zie contactpagina voor meer informatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners