Interim Sr. Netwerkspecialist #KRTZ7028368

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 14 mei 2020
Reageren tot 24 mei 2020
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

In projectverband wordt gewerkt aan de migratie van delen van het netwerk waarbij onderdelen opnieuw ontworpen en geïmplementeerd moeten worden.Voor de tijdelijke versterking van het team en het project zoekt de Dienst-ICT een Senior netwerkspecialist om dit te ondersteunen.

Als Senior netwerkspecialist ben je betrokken bij vraagstukken die betrekking hebben op het ontwerpen van netwerkoplossingen, routing en security en houd je je bezig met operationele zaken. Je bent in staat om de vernieuwing in het netwerk te ontwerpen en bent gesprekspartner voor zowel beheerders als de architecten. Naast het ontwerpen draag je ook bij aan het borgen van de overdracht naar beheer en heb je oog voor de operationele gevolgen ten aanzien van monitoring, logging en stabiliteit van de netwerken.

Je werkt graag samen in een team van ontwikkelaars en beheerders en bent enthousiast om te werken aan nieuwe uitdagingen. Vanwege het innovatieve karakter van het project zullen regelmatig nieuwe technieken worden toegepast in de oplossing. Je draagt actief kennis over aan collega's over de gekozen oplossingen en brengt daarbij relevante expertise binnen het eigen vakgebied over naar het team.

Onderdeel van deze functie zijn piketdiensten. Daarnaast kan het voorkomen dat je op andere locaties aanwezig dient te zijn. De aanwezigheid op andere locaties is niet op regelmatige basis en kan niet van tevoren ingeschat worden. 

O.a. verantwoordelijk voor het maken van de vertaling van de architectuur naar concrete ICT-oplossingen voor het operationeel netwerk, het maken (en reviewen) van ontwerpen en het bespreken en toetsen van de gekozen oplossingen in samenwerking met architecten/productmanagers. 

 • Het maken van de vertaling van de architectuur naar concrete ICT-oplossingen voor het operationeel netwerk;
 • Het bespreken en toetsen van de gekozen oplossingen in samenwerking met architecten/product managers en leveranciers;
 • Het maken (en reviewen) van ontwerpen;
 • Het analyseren van verstoringen tijdens realisatie;
 • Het maken van impactanalyses en het geven van onderbouwd advies;
 • Je bent de technische lead voor netwerk- en beveiligingsonderwerpen binnen het team;
 • Het bijdragen aan het capaciteits-, configuratie- en wijzigingenmanagement voor de netwerkinfrastructuur;
 • Het adviserend optreden bij incidenten, problemen, changes en projecten binnen het eigen vakgebied;
 • Het iedere dag participeren in ontwikkeltrajecten. Incidenten die ontstaan bij de ingebruikname handel je zelfstandig af en je voert wijzigingen door om de service te herstellen (2e lijns).

Eisen:

 1. CV en motivatie volledig in het NL;
 2. Een afgeronde HBO of universitaire opleiding in de richting van ICT/ informatica;
 3. Minimaal 5 jaar ervaring met het opzetten, configureren en beheren van netwerken in hoog-beschikbare omgevingen bij grote (1000+) organisaties met meerdere locaties/branch offices;
 4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het configureren en beheren van routers en firewalls waarbij gewerkt is met Checkpoint, Juniper en Mikrotik;
 5. CCNP of gelijkwaardig gecertificeerd;
 6. In het bezit van een rijbewijs i.v.m. het werken op meerdere locaties die niet allemaal met OV bereikbaar zijn;
 7. Aantoonbare ervaring met het maken van netwerk ontwerpen
 8. Aantoonbare werkervaring met de ondergenoemde tools of skills: 1. DNS of DHCP – VPN (IPsec, OpenVPN) 2. Loadbalancing, proxies 3. Werken met mobiele verbindingen 3G/4G routers 4. Linux ivm netwerkcomponenten welke linux embedded zijn. 5. Security monitoring van netwerken of intrusion detection (IDS) 6. Software Defined Netwerk VMware NSX-T ;
 9. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met het uitbrengen van ICT security adviezen en rapportages.
Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten


Onze partners