Interim Sr. Medewerker Financial Accounting #KRTZ5648873 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Sr. Medewerker Financial Accounting #KRTZ5648873

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 9 juni 2020
Reageren tot 9 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Senior Medewerker Financial Accounting ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de financiële administratie. Hiermee draag jij bij aan een tijdig, juist en volledig grootboek. 

Als Senior Medewerker Financial Accounting kom je te werken op de afdeling Financial Accounting. Deze afdeling is verantwoordelijk het juist, tijdig, volledig en rechtmatig (laten) vastleggen van alle financiële mutaties in het grootboek, het opstellen van managementrapportages en jaarrekening en het voeren van de salarisadministratie.

Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de financiële administratie. Je voert daarnaast complexe financieel administratieve handelingen uit en fungeert als vraagbaak, zowel binnen als buiten de afdeling, bij complexe vraagstukken.

Verder draag je bij aan de samenstelling van managementrapportages en de jaarrekening. Je levert een bijdrage aan het opstellen van het beleid met betrekking tot de financiële verantwoording en draagt actief bij aan het uitdragen en het handhaven daarvan.

Tot slot bewaak je de effectiviteit en efficiëntie van financieel-administratieve werkprocessen en werkinstructies, signaleer je knelpunten en risico’s en stel je verbeterplannen op.

Het profiel
Kwaliteitsgericht, integer en zelfstandig typeren jou als Senior Medewerker Financial Accounting het best. Je hebt een uitstekend cijfermatig inzicht en bent een echte teamplayer.

Eisen
– je hebt HBO werk- en denkniveau, minimaal een afgeronde MBA opleiding
– je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
– je hebt kennis van Exact Globe, Excel en Raet Youforce;
– ervaring binnen de overheid (non-profit).

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners