Interim Sr. Communicatieadviseur – regio Utrecht #KRTZ3409952

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 juni 2023
Reageren tot 19 juni 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 augustus 2024
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 98 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Senior Communicatieadviseur (24 uur) 

Locatie: omgeving Utrecht
Startdatum: 1 september 2023
Einddatum: 31 augustus 2024
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 24 uur
ZZP mogelijk: Ja

Uiterste reactiedatum: 19 juni 2023 om 16:00 uur

Als ervaren senior communicatieadviseur breng je kennis en ervaring mee hoe interne en verandercommunicatie die de gewenste verandering kan ondersteunen op gebied van organisatieverandering, leiderschap en werkcultuur. Je adviseert de
communicatieadviseurs en werkt samen aan interventies voor de specifieke diensten gericht op de verander- en interne communicatie. Na de zomer vraagt de veranderopgave meer communicatie maatwerk in de diensten. Het verhaal waarom de de afdeling verandert is dan klaar en zal verder van het papier komen;

Jouw inzet is mede gericht op het behouden en het vergroten van het vertrouwen (reputatie) in de organisatie, zowel extern als intern, langs de lijn van de strategische communicatieagenda. Samen met het projectteam transitie communicatie draag je bij aan de veranderopgave door het inzetten van strategische communicatie. Je draagt zorg voor advisering en communicatieve coaching van strategisch en tactisch leidinggevenden. Daarnaast weet je in samenwerking met de programmamanager kennis en kunde op gebied van verandercommunicatie te borgen binnen het communicatieteam.

 

FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Tarief is all-in maximaal €98,- (alles inclusief reiskosten, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • Een afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau, richting Communicatie. Het in het bezit zijn van extra communicatie-certificaten op gebied van interne- en verandercommunicatie is een sterke pré. 
  • Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur binnen grotere organisaties.
  • Aantoonbare werkervaring met complexe communicatievraagstukken met een specifieke focus op verandercommunicatie en interne communicatie.
  • Aantoonbare en recente (projectmatige) werkervaring met vraagstukken op gebied van verandercommunicatie en het maken en uitvoeren van effectieve strategieën, regie en coördinatie op uitwerking van communicatieactiviteiten.
  • Aantoonbare werkervaring met politiek bestuurlijke context, met advisering en communicatieve coaching van strategisch en tactisch leidinggevenden/adviseurs.
  • Aantoonbare werkervaring met het slagvaardig vertalen van een abstract plan naar concrete doelen en acties op een energieke, vernieuwende en innovatieve manier.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners