Interim Senior Webanalist #KRTZ

Opdracht informatie

Gepubliceerd op 7 december 2017
Reageren tot 12 november 5200
Bekeken Zichtbaar voor PRO
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nederland
Start datum 2 januari 2018
Eind datum 1 juli 2018
Opleidingsniveau HBO
Ervaringsniveau Senior
Branche Overheid
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wie zoeken we?
De organisatie zoekt voor de afdeling Marketing & Educatie een senior webanalist die werkt op hbo-niveau. Het gaat om een functie van maximaal 40 uur per week voor een periode van 6 maanden. Je bent een expert in Adobe Analytics, maar ook Google Analytics heeft geen geheimen voor je. Je bent communicatief en initiatiefrijk, en je brengt je kennis en kunde makkelijk over op anderen. Je bent op de hoogte van de laatste trends in en juridische aspecten van data-analyse. Het is een pre als je ook kennis hebt van SEO.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag met de statistieken van websites. Daarin neem je een junior webanalist mee, zodat die de benodigde kennis en ervaring kan opdoen (training-on-the-job). Je denkt mee en adviseert over het definiëren en meten van KPI’s. Je zet data om in begrijpelijke, overzichtelijke en aantrekkelijke rapportages. Ook ben je een goede gesprekspartner voor collega’s die zich bezighouden met online strategie, redactie, marketing, usability en UX design. Je bent betrokken bij het meten van de effecten van hun werk. Op basis van jouw inzicht en expertise stel je verbeteringen voor de klantreis voor.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 1 dec 2020    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Implementatie consultant, Overig (ICT - Projectmanagement), Consultant, Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Veenendaal    Uiterste reactiedatum: 2 dec 2020    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)

Onze partners