Interim Senior IT Recruiter #KRTZ4495732

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 28 juli 2021
Reageren tot 8 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 77 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor de realisatie van de digitale transitie (IT en Data domein) is recruitmentexpertise nodig voor het werven van specifieke doelgroepen als software, data en cloud engineers, UX designers, testers en scrum masters. We zoeken iemand die het vakgebied van deze professionals uitstekend kent en deze professionals blijvend aan onze organisatie weet te binden.

In deze opdracht van Senior IT Recruiter ben je verantwoordelijk voor het werven van nieuwe collega's. Je bent een verbinder pur sang en met jouw enthousiasme weet je zowel potentiële kandidaten als ook jouw stakeholders aan je te binden.
Jouw ervaring in recruitment brengt de organisatie verder; je denkt graag mee over nieuwe tooling en aanscherping van onze processen. Uiteraard ben je resultaatgericht, maar beschik je ook over de sensitiviteit, die bij onze organisatie past.
Je bent thuis in processen van interne en externe werving en houd je staande in een complexe organisatie, waarin je altijd stuurt op snelheid én kwaliteit.
Je mengt je in het gehele recruitmentproces, van vraag tot onboarding. Belangrijkste: je weet onze toekomstige collega's te vinden en aan ons te binden.

In 12 maanden tijd:

 • Zorg je voor de werving van Data& IT collega's (werving en selectie). Denk aan een resultaat van 40 nieuwe collega's;
  • Daarbij is niet de kwantiteit leidend, maar de kwaliteit van de kennis en expertise van onze nieuwe collega's. We zoeken de juiste organisatiefit, welke is afgestemd in een secuur aannameproces met je stakeholders én kandidaat;
  • Informeer je met heldere communicatie je stakeholders (Scrum Masters, Product Owners en/of afdelingsmanagers) over de status van het proces en adviseer je stakeholders én kandidaten over een te volgen proces;
  • Je bouwt een netwerk van IT & Data professionals op, waarvoor je verschillende kanalen inzet (denk aan LinkedIn, Referral, social). Je bent verantwoordelijk voor het opzetten van een evenementenkalender van IT-events, waarop de organisatie zichtbaar gaat zijn (als gast/spreker en/of organisator).
 • Zorg je voor de optimalisatie en generalisatie van recruitmentprocessen zoals onze candidate experience, vacatureteksten en onze database (interne en externe kandidaten);
 • Werk je samen met stakeholders als een sourcer, andere recruiters, HR adviseurs, ondersteuners en natuurlijk je hiring managers. Er zijn wekelijkse overlegmomenten (evaluatie) voor het bespreken van potentiële kandidaten, voortgang, kwaliteit en rapportage, welke je voert met je opdrachtgever.

Eisen waaraan je moet voldoen:

 • beschikt minimaal over een HBO werk- en denkniveau
 • minimaal 6 jaar werkervaring binnen Recruitment en minimaal 4 jaar ervaring als recruiter in IT en specifiek in Software ontwikkeling, waarin je verantwoordelijk bent voor het gehele recruitmentproces (360 graden).
 • minimaal 2 jaar ervaring als recruiter in een complexe Agile/Scrum organisatie.
 • aantoonbare relevante werkervaring met de uitvoering van de Wet DBA en de invloed daarvan op recruitment. 
 • een track-record in aantrekken van schaars talent.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners