Interim Senior Communicatieadviseur #KRTZ1849784

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 5 april 2023
Reageren tot 12 april 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Nijmegen
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 november 2023
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 83 Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid, Gemeente

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Senior Communicatieadviseur (32 uur) 

Locatie: omgeving Den-Bosch
Startdatum: 1 mei 2023
Einddatum: 1 november 2023
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 32 uur
ZZP mogelijk: Ja

Sluitingsdatum: dinsdag 13 april 2023 om 10:00 uur

Opdrachtomschrijving
Je komt te werken in een team dat sterk in ontwikkeling is. Naast de praktische uitvoering van communicatie, pakken we steeds meer onze rol als strategische gesprekpartner, bruggenbouwer en coach. We helpen de organisatie om goed aan te sluiten bij de buitenwereld, om signalen van buiten naar binnen te halen en de dialoog te voeren met de samenleving. In deze veranderende omgeving voel jij je thuis.

  • Je hebt een functioneel coördinerende en coachende rol binnen het team communicatie. Dat betekent dat je de regie houdt op het communicatiebeleid, overzicht hebt over de werkzaamheden van het team en prioriteiten bewaakt.
  • Je adviseert samen met je collega communicatieadviseur het college, management en organisatie. Voor jou ligt de focus op het adviseren van het college, woordvoering en de meer complexe vraagstukken. Je vertaalt deze vraagstukken in een doordachte communicatie-aanpak, je adviseert over de communicatiestrategie rond collegevoorstellen en je ondersteunt het college bij de profilering van de bestuurlijke ambities en resultaten.
  • Je brengt signalen en ontwikkelingen van ‘buiten naar binnen’. Hierbij maak je onder andere gebruik van een online monitoringtool.
  • Je levert samen met je communicatiecollega’s een belangrijke bijdrage aan de doorontwikkeling van het communicatiebeleid, participatiebeleid en het communicatiever maken van de organisatie. Dit binnen de bestaande kaders.
  • Je hebt een rol in de gemeentelijke en regionale crisisorganisatie.

Je komt te werken in een informeel en enthousiast team van 6 collega’s (twee communicatieadviseurs, twee communicatiemedewerkers en een webredacteur) bestaande uit jonge én ervaren professionals.

 

FUCNTIE EISEN – EN WENSEN:

Je bent een allround communicatieadviseur die naast strategische advisering ook graag de handen uit de mouwen steekt. Je hebt een goede politiek-bestuurlijke antenne en kunt complexe onderwerpen terugbrengen tot de kern van de zaak. Je bent een stevige gesprekspartner en echte verbinder. Je brengt een vernieuwende en frisse blik mee en je bent flexibel, omgevingsbewust en proactief. Het is voor jou een uitdaging om politiek-bestuurlijke thema’s te vertalen naar concrete communicatiestrategieën en om samen met je collega’s bij te dragen aan het communicatiever maken van de organisatie. Word jij enthousiast van een combinatie van strategische advisering, woordvoering en uitvoerende werkzaamheden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  • Tarief is maximaal €83,- all-in (alles inclusief reiskosten – woon-werkverkeer, werk-werkverkeer, verblijfkosten en parkeerkosten, excl. BTW);
  • HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een opleiding op het gebied van communicatie;
  • In de afgelopen 10 jaren minimaal 5 jaar werkervaring heeft opgedaan als Senior Communicatieadviseur bij een gemeente of overheidsorganisatie;
  • kennis van recente ontwikkelingen in het communicatievak;
  • ervaring met bestuurscommunicatie is een pré;

Interviewplanning

De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 19 april 2023.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 4 jun 2023    Expertise: Secretaresse, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2023    Expertise: Administratief medewerker, Overig (Administratief)
Locatie: Dordrecht    Uiterste reactiedatum: 11 jun 2023    Expertise: Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 7 jun 2023    Expertise: DIV medewerker

Onze partners