Interim Recruiter #KRTZ540522

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 december 2019
Reageren tot 14 december 2019
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rotterdam
Start datum 24 februari 2020
Eind datum 31 december 2020
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De Inhuurdesk verzorgt het inhuren van een breed scala aan gespecialiseerd extern personeel en (interim) managementfuncties. Dit doet de Inhuurdesk via het Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) vanaf schaal 10 en hoger (tot en met schaal 9 maken wij gebruik van onze preferred uitzendbureaus). In het DAS krijgen gevestigde grotere partijen, middelgrote en kleine ondernemingen (ook ZZP’ers) ruimte om hun diensten aan te bieden. Op deze wijze is een bredere marktwerking mogelijk en krijgen alle geïnteresseerde partijen gelijke kansen.

De opdracht: 
Als Recruiter Inhuurdesk draag je bij aan de inhuur van extern personeel op HBO/WO niveau en ben je verantwoordelijk voor het gehele inhuurproces. Je bent het aanspreekpunt voor de inhurende manager rondom het thema externe inhuur vanaf schaal 10, en je begeleidt hem/haar in dit werving- en selectieproces. Samen stel je een functieprofiel op met de bijbehorende selectiecriteria. Op een dienstverlenende en klantgerichte wijze stuur je op de uitvoering van een rechtmatig en doelmatig aanbestedingsproces.
Daarnaast lever je een positieve en actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de ambassadeursrol en de processen rondom externe inhuur. Jij bent de expert op het gebied van inhuur van personeel en de (aanbestedings-) wet- en regelgeving die daarbij komt kijken.
Taken
 • Je begeleidt en bewaakt het proces van inhuur van tijdelijke professionals van de capaciteitsvraag tot aan de inleenopdracht.
 • Je stelt i.s.m. de aanvrager de aanvragen op.
 • Je onderhoudt een constante dialoog met je interne opdrachtgever.
 • Je beoordeelt de binnengekomen cv’s.
 • Je informeert en adviseert de aanvrager over het uitzetten van aanvragen middels de aanbestedingswet en de beoordelingssystematiek conform het DAS.

Eisen

 1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Recruiter op het gebied van inhuurprocessen, binnen een grote (1000+), politiek gevoelige organisatie.
 2. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van functieprofielen, inclusief het bepalen van meetbare eisen, wensen en gunningscriteria, m.b.v. een Marktplaats en/of Dynamisch Aankoop Systeem.
 3. Aantoonbare werkervaring met proactief stakeholdermanagement, en het begeleiden en adviseren van hiring managers of directie op locatie.
 4. Minimaal 3 jaar werkervaring als recruiter bij een detacheringsbureau of een uitzendbureau.
 5. Werkervaring als Recruiter externe inhuur op een Inhuurdesk
 6. Aantoonbare werkervaring met onderhouden van relaties en contacten met leveranciers.

Deze opdracht heeft een uiterste reactiedatum om meegenomen te worden in de procedure. Deze datum is: zaterdag 14 december 2019

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2023    Expertise: Consultant, Bestuurssecretaris
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)

Onze partners