Interim Recruiter IT #KRTZ2038598

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2021
Reageren tot 24 oktober 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Houten
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 augustus 2022
Aantal uur 16 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
Als Talent Sourcer IT heb jij de opdracht om ervoor te zorgen dat we onze IT vacatures onder de aandacht krijgen bij de IT professionals op de arbeidsmarkt. Je bent proactief in je benadering via social media en bekend met  werven via LinkedIn Recruiter. De IT professionals die we het komende periode zoeken zijn oa. systeembeheerders, informatie analisten, functioneel beheerders, IT architecten, scrummasters, IT Managers. Jij weet als geen ander waar deze professionals zich on- of offline bevinden en hoe je deze doelgroep aanspreekt om ze enthousiast te maken om bij ons mooie organisatie te gaan werken. Uiteindelijk zal je jezelf terugverdienen doordat we meer collega’s in vaste dienst gaan nemen en doordat je de doorlooptijd van de wervingsperiode significant verkort.

In deze opdracht werk je dedicated voor onze afdelingen Automatisering & Informatiemanagement, die momenteel in transformatie zijn door het programma I&A Next Level. Dit is het gevolg van de digitalisering en het “ontrollen” van generieke IT functies naar meerdere specialistische rollen. De behoefte naar IT talenten neemt flink toe.

Als Talent Sourcer IT werk je nauw samen met de lijnmanagers, productowners en de HR Business Partner om ervoor te zorgen dat je de IT vacatures goed kent en snapt naar wat voor nieuwe collega’s we op zoek zijn. Hierna zet je jouw searchtalenten in op LinkedIn en andere social mediakanalen om potentiële kandidaten te targetten, te benaderen en te enthousiasmeren om een gesprek met ons aan te gaan. Als Talent Sourcer zorg je voor een unieke “candidate journey”, waarin heldere verwachtingen en voorgang tijdens de sollicitatieprocedure essentieel zijn. De sollicitatiegesprekken worden voornamelijk gevoerd door de betreffende manager, teamgenoten en de HR Business Partner.

In Q4 van dit jaar wordt er een nieuwe IT landingspagina ontworpen, die aanvullend is op onze werkenbijsite. In afstemming met onze adviseur Arbeidsmarkt Communicatie zorg je dat het beeld en geluid goed op elkaar af is gestemd over wat nieuwe collega’s kunnen verwachten op het moment dat ze bij ons in dienst treden.

Extra informatie
Deze opdracht is in aanvang 16 uur per week. Mochten andere afdeling ook gebruik gaan maken van jouw sourcingskwaliteiten, zijn de contracturen in overleg met de coördinator uit te breiden naar maximaal 36 uur.

Eisen:

1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Beschikbaar voor minimaal 16 – 20 uren per week;
3. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van Talent Sourcer van IT personeel;
4. Je hebt een aantoonbaar netwerk van IT professionals.
5. Aantoonbare werkervaring met het recruitmentproces in het kader van actieve werving (benoem dit duidelijk in het cv.);
6. Aantoonbare werkervaring met Boolean Search of Google X-Ray (benoem dit duidelijk in het cv.);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar op het gebied van Talent Sourcer van IT personeel binnen de overheid/ non-profit (benoem dit duidelijk in het cv.);
8. Uiterlijk beschikbaar per 15 november 2021.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners