Interim Recruiter – Den Haag #KRTZ2194113

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 augustus 2023
Reageren tot 14 augustus 2023
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Den Haag
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 maart 2024
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Inhuur opdracht / Tijdelijke opdracht:

Opdracht: Recruiter (36 uur)

Locatie: Den Haag
Startdatum: 1 september 2023
Einddatum: 6 maanden
Optie op verlenging: ja
Uren per week: 36 uur
ZZP mogelijk: Ja
Projectdetachering mogelijk: Ja, salarisindicatie obv 36 u p/w

Uiterste reactiedatum: 15 augustus 2023 om 16:00 uur

Het vinden van de perfecte match, het opstellen van een wervingsplan en uitvoeren van wervingsprocedures wordt jouw kerntaak. Om de staande organisatie zoveel mogelijk te ontlasten zijn we op zoek naar een recruiter die wervingstrajecten kan leiden, en daarbij de vacaturehouders zoveel mogelijk kan ontlasten. Als recruiter weet je je het werk snel eigen te maken. Je werkt proactief, door veelal zelf initiatieven te nemen en veel gesprekken te voeren binnen onze kleine en informele organisatie. Daarmee blijf je op de hoogte van de relevante ontwikkelingen en weet je tijdig voor welke functies geworven gaat worden. Hoewel de meeste kandidaten de organisatie goed weten te vinden, is het niet altijd makkelijk om geschikte kandidaten te vinden in deze krappe arbeidsmarkt. Dit geldt met name voor de doelgroep van senior adviseurs, etc. of de ondersteunende functies.

Je bent in staat om de juiste medewerker te vinden voor iedere vacature. Je verdiept je in de verschillende doelgroepen en weet welke wervingsacties er nodig zijn om te komen aan goede kandidaten. Zo nodig ga je zelf sourcen en searchen naar geschikte kandidaten. Daarnaast geef je input aan de arbeidsmarktcommunicatie medewerker om alle activiteiten ten aanzien van de werving op te pakken. Zo nodig trekken jullie samen hierin op, ook weet je elkaar daarin goed aan te vullen.

Je krijgt bij de organisatie veel vrijheid en ruimte om invulling te geven aan de functie. Dit maakt dat het belangrijk is dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt over je eigen taken en werkzaamheden. Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan het opzetten van on-boarding, een werving & selectieproces, een werken-bij-website, arbeidsmarktactiviteiten en het verder professionaliseren van recruitment. Er is ingespeeld op het behoud van nieuwe medewerkers, het professionaliseren van werving en het opvullen van de vacatures. De focus komt nu meer te liggen op het (nog meer)ondersteunen en ontzorgen van het recruitmentproces, het bijhouden van een wervingsplan en het vinden van geschikte kandidaten.

Jouw uitdagingen:

 • Je werkt mee aan de ambities van de organisatie om te groeien en ondersteunt daarbij door het opstellen van een gestructureerd wervingsplan;
 • Je doet de intake, stelt vacatureteksten op, begeleidt en bewaakt het werving en selectieproces, bent betrokken bij de selectie (gesprekken) en het ontzorgen van de staande organisatie door het faciliteren van de verschillende wervingsprocedures. Jij vindt een goede “candidate experience” heel belangrijk en weet het persoonlijk te maken.
 • Samen met de arbeidsmarktcommunicatie-medewerker help je de arbeidsmarktcommunicatie verder te professionaliseren, met uiteindelijk als doel het aantrekken van de juiste kandidaten.
 • Je bent de expert en weet de vacaturehouders met jouw kennis en expertise op het gebied van Recruitment te adviseren
 • Naast het vinden van de geschikte kandidaten en het ontzorgen van de organisatie op het gebied van werving draag je zorg voor een kwaliteitsimpuls op het gebied van werving, door de inbreng van jouw specifieke expertise en professionalisering

Tenslotte krijg je de kans om te werken binnen een mooie, ambitieuze en impactvolle organisatie, waar je snel stappen kunt maken en waar de lijnen kort zijn. Mogen wij jou per (half) augustus verwelkomen als interim-er? 

 

FUNCTIE EISEN / -WENSEN:

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als Recruiter, in het specifiek met het ondersteunen van het werving en selectie proces, het voeren van sollicitatiegesprekken en het sourcen en searchen van kandidaten;
 • Je hebt aantoonbare actuele kennis van zowel recruitment als arbeidsmarktcommunicatie en je weet deze twee vakgebieden goed te combineren;
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het vervullen van lastig vervulbare vacatures;
 • Aniteit met de klimaatopgave en aansluiting op de informele en gedreven cultuur van de organisatie; 
 • Aantoonbare werkervaring binnen de overheid;
 • Ervaring in recruitment op strategisch, tactisch en operationeel niveau;
 • Kennis van de krappe arbeidsmarkt.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie obv 36 uur p/w.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Hoogeveen    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (Administratief), Functioneel beheerder, Management (Secretarieel), Management (ICT - Beheer)
Locatie: Purmerend    Uiterste reactiedatum: 3 okt 2023    Expertise: Cyber security consultant, Security officer, Overig (ICT - Security)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 11 okt 2023    Expertise: Teamleider, Management (ICT Algemeen & Change management), Management (IT Security), Management (ICT Support), Overig (ICT - Data & Analyse), Management (ICT - Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT - Software & App development)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners