Interim Projectmanager ICT #KRTZ1242240 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectmanager ICT #KRTZ1242240

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 juni 2020
Reageren tot 4 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 8 uur, 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Korte beschrijving

De inzet in is in domein maatschappelijke ontwikkeling, in samenwerking met volksgezondheid en ICT. De gemeente wil een toeleidingsmonitor aanschaffen en implementeren ten behoeve van de toeleiding van peuters naar de voorschool. Hiervoor is reeds een marktverkenning uitgevoerd en een leverancier in beeld. Er zal echter nog een proces doorlopen moeten worden om te komen tot een samenwerkingsovereenkomst met deze partij mede op basis van een nog op te stellen programma van eisen. De Projectmanager springt op een rijdende trein en moet dus direct inzetbaar zijn en bekend met de gemeentelijke organisatie. De projectleider die wij zoeken is breed inzetbaar en weet IT en inhoud te verbinden alsmede vanuit samenwerking te komen tot het gewenste resultaat.

Als projectmanager ben je innovatief en creatief en weet je de kracht van technologie en informatie te combineren om te komen tot slimmere en effectievere oplossingen die bijdragen aan de inhoudelijke bedoeling. Als projectmanager ben je in staat om draagvlak en steun te creëren voor de veranderingen die de organisatie wil realiseren. Als projectmanager beschik je verder over, oplossend vermogen, ben je open, proactief, initiatiefrijk, humorvol, energiek en beschik je over politieke sensitiviteit.

Je beschikt over projectmanagementvaardigheden. Je levert de overeengekomen oplossingen binnen tijd en budget op en van een hoog kwalitatief niveau. Je loodst zelfstandig deze opdrachten en projecten van briefing naar oplevering. Je zorgt ervoor dat de management- en specialistische producten worden opgeleverd volgens planning en altijd naar tevredenheid van de opdrachtgever.

Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je hebt het talent om te enthousiasmeren en om de boodschap duidelijk en helder over te brengen. Je weet door goed te luisteren wat de klant daadwerkelijk nodig heeft en bent in staat een brug te slaan tussen business en IT.

Jij bent:

De projectleider die wij zoeken beschikt over de volgende kwalificaties en kan deze aantonen:

• Afgeronde HBO-opleiding informatica en/of bedrijfskunde;
• Minimaal 10 jaar ervaring met ICT-projecten;
• Per direct beschikbaar voor 16 uur per week.
• Kennis van en praktijkervaring met het leiden van (Europese) aanbestedingen;
• Kennis van en praktijkervaring met de leverancier Dimensional Insights; 
• Ervaring binnen de gemeente; 
• Kennis van en praktijkervaring met projecten binnen volksgezondheid en met name JGZ.

De voorkeur van de organisatie gaat uit naar kandidaten die recente ervaringen hebben bij Gemeente waardoor iemand snel ingewerkt is en aan de slag kan.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie waarom je jezelf geschikt acht voor deze functie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Naam;
Woonplaats;
Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Nederland, Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: Planner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Administratief)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 25 jul 2021    Expertise: Business controller, Overig (Financieel)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 31 aug 2021    Expertise: Overig (ICT – Beheer)
Locatie: capelle-aan-den-ijssel    Uiterste reactiedatum: 31 jul 2021    Expertise: SAP ABAP developer, Overig (ICT – Beheer), Overig (Management & Consulting), Overig (ICT Support & Ondersteuning), SAP engineer

Onze partners