Interim Projectmanager Fysieke toegangsbeveiliging #KRTZ7489389 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectmanager Fysieke toegangsbeveiliging #KRTZ7489389

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 15 juli 2020
Reageren tot 29 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Ridderkerk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De organisatie wil in de toekomst op basis van de veiligheidseisen gestructureerde, organisatie specifieke en geautomatiseerd toegangsrechten verlenen tot kantoren, terreinen, objecten en kasten. Medewerkers, aannemers of leveranciers krijgen op basis van opdrachten, projecten of contracten toegang tot hun werklocatie. De organisatie is voornemens om hiervoor een alles omvattend en volledig IT technische geïntegreerd Elektronisch Toegangscontrole Systeem, inclusief interfaces naar backoffice systemen, te implementeren.

Wet en regelgevingsaspecten en organisatorische ontwikkelingen dwingen de organisatie om de implementatie in deelsystemen te doen waarbij randvoorwaarde is dat alle deelsystemen zowel qua software als hardware een volledige aggregatie vormen tot één systeem.
De organisatie is het project Fysieke Toegangsbeveiliging gestart om het te laten voldoen aan de vigerende wet- en regelgeving op onderdelen van NEN 3140, BIO, AVG, IEC 62443 en ISO 45001.
De toegang van alle assets moeten worden aangepast
In het kader van dit project zal worden begonnen met organisatie specifieke eisen ten aanzien van toegang tot NEN 3140 kasten en NEN 3140 ruimten.

Deuren, hang- en sluitwerk worden vervangen en geüniformeerd en van de verschillende toegangssystemen wordt overgegaan naar één systeem met één digitale informatiedrager.
Dit deelproject bevindt zich in de voorbereidingsfase. T/m eind augustus 2020 loopt een inventarisatie naar de (onderhouds)toestand van alle toegangsdeuren incl. hang- en sluitwerk op circa 140 assets.
De inventarisatie wordt uitgevoerd door de technisch manager en een adviseur veiligheid en is van belang voor het programma van eisen/ bestek. Doel is eind dit jaar de aanbesteding voor het deelproject te starten.

Het hoofdproject loopt parallel aan het deelproject maar moet nog verder worden vorm gegeven. De scope en reikwijdte is nog onvoldoende inzichtelijk. Het project is politiek en organisatorisch risicovol en strategisch belangrijk.

Om het project te laten slagen is het noodzakelijk om alle stakeholders aan te laten haken en te zorgen voor beleidstechnische inpassing en borging van het functioneel beheer van het systeem.
Hiertoe zal een beheerorganisatie moeten worden opgezet binnen de organisatie.

Eisen:

Wij zoeken een projectmanager met onderstaand profiel:

•          Minimaal HBO werk- en denkniveau
•          Is ervaren (minimaal 5 jaar) en heeft een trackrecord van het leiden en begeleiden van grote en complexe projecten.
•          Is bekend met het IPM-model en PRINCE2.
•          Minimaal PRINCE2 Foundation certificaat of haalt dit voor 1 oktober 2020
•          Heeft ervaring met het werken binnen de overheid.
•          Heeft affiniteit met techniek.
•          Heeft ervaring met complex stakeholdermanagement.
•          Is proactief, daadkrachtig en kan goed leiding geven en structuur aanbrengen.
•          Heeft een sterk analytisch vermogen. De verschillende onderdelen en fases waaruit  een project bestaat, moet hij goed kunnen overzien en van elkaar onderscheiden, zodat elk onderdeel de aanpak krijgt die het nodig heeft.
•          Heeft doorzettingsvermogen, kan snel schakelen en improviseren. Houdt het hoofd koel als er stront aan de knikker is. Het is belangrijk dat de projectmanager niet bij de pakken neer gaat zitten, maar de schouders eronder zet en door blijft gaan. Zo motiveert hij ook weer het team.
•          Is duidelijk in communicatie naar opdrachtgever, team en stakeholders.
•          Is charismatisch, empathisch,  verbindend en heeft goed ontwikkelde sociale vaardigheden. Moet kunnen samenwerken met allerlei soorten mensen, van directie tot buitendienst. Dat vereist verschillende manieren van communiceren.
•          Is een echte People manager. De mensen die hij aanstuurt, moet hij kunnen motiveren om goed hun best te doen. Hij moet ervoor zorgen dat iedereen ook onderling goed met elkaar samenwerkt. Het creëren van een sterk teamgevoel is hier erg belangrijk.
•          Rijbewijs B

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: Projectmanager

Onze partners