Interim Projectleider Participatie (lange opdracht) #KRTZ880452

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 oktober 2020
Reageren tot 26 oktober 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Hilversum
Start datum 4 januari 2021
Eind datum 31 december 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract, Detacheringscontract
Opleidingsniveau HBO, WO
Ervaringsniveau Medior, Senior
Branche Zakelijke dienstverlening
Verlenging Nee

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Samenwerken aan een duurzame maatschappij, een fijne woning voor iedereen en woonplezier in de buurt. Dat zijn onze drie doelen voor de komende jaren. Wij staan midden in de samenleving en voelen ons verbonden met de regio en de mensen.

Onze bewoners zijn onze belangrijkste partners. Zij weten als geen ander wat een fijne woning in een plezierige buurt inhoudt. Zij kunnen ons het beste vertellen hoe wij onze dienstverlening kunnen verbeteren zodat deze beter aansluit op hun behoeften. We willen nog meer met hen in dialoog zijn en actief betrekken bij onze plannen.

Om dit te bereiken, hebben we een programma Bewonersparticipatie voor de komende jaren ontwikkeld. Dit programma is de basis voor het samen met onze bewoners werken aan het verbeteren van hun woonomgeving en onze dienstverlening. Wij willen ze graag actief betrekken bij activiteiten zoals het opzetten van een netwerk van actieve bewoners, het bespreken van beleidsthema’s en het verhogen van bewustwording over duurzaamheid. Om dit ambitieuze programma verder inhoud te geven en ervoor te zorgen dat participatie echt ‘van ons allemaal’ wordt, zoeken wij een Projectleider Participatie 32 uur, voor een periode van 2 jaar.

Dit doe jij:

 • Je krijgt een waanzinnig leuk project onderhanden waarin we een beroep doen op al je creatieve vermogens en je grote inlevingsvermogen in de belevingswereld van onze huurders.
 • Je inspireert, enthousiasmeert en coacht je collega’s en daagt ze uit om nieuwe wegen te zoeken en participatie steeds meer ‘eigen’ te maken.
 • De rol die je vervult hangt af van het vraagstuk en varieert van een initiërende en trekkende rol tot een meer faciliterende rol.
 • Daarnaast lever je vanuit jouw expertise en ervaring input waardoor participatie kan worden verankerd in ons beleid.
 • Jouw taak is het aanjagen, coördineren en faciliteren van vernieuwende participatieprojecten. Jij en je collega’s trekken daarin samen op met bewoners en partners in de wijk.
 • Je weet bewoners te bewegen om een proactieve rol te spelen in hun leefomgeving.
 • Uiteindelijk is het de bedoeling dat na 2 jaar participatie een vanzelfsprekendheid is geworden in onze werkprocessen en beleid. Iets dat onderdeel is geworden van ons DNA.

Dit ben jij:

 • kunt met lef aan de slag gaan met projecten waarbij je mensen kunt activeren om hun kwaliteiten en vaardigheden in te zetten
 • bewaart het evenwicht tussen jouw rol, die van je collega’s en van de bewoners
 • bent een organisatietalent, een initiator met lef die gericht is op samenwerking
 • weet verbindingen te leggen, overzicht te bewaren en dwarsverbanden te zien
 • beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden
 • hebt een positieve instelling, weet weerstand te herkennen en hebt de gave deze om te buigen

Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties. Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre jij of de door jou aangeboden kandidaat aan de genoemde criteria voldoet. Bijvoorbeeld door de functie eisen op te nemen in het cv en per vraag een toelichting geven.

Werkdagen
In overleg

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2024    Expertise: Solution Architect, BI consultant, Overig (ICT - Data & Analyse)
Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Project secretaris, Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Projectmanagement), Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Trainer, Management (Project management Ondersteuning), Agile coach, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Noord-Brabant    Uiterste reactiedatum: 27 mei 2024    Expertise: Financial controller, Management (Project management Ondersteuning), Projectmanagement ondersteuner, Controller, Overig (Project management Ondersteuning), Overig (Financieel)

Onze partners