Interim Projectleider implementatie Zaaksysteem #KRTZ4545055 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectleider implementatie Zaaksysteem #KRTZ4545055

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 augustus 2020
Reageren tot 17 augustus 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Bussum
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 20 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdracht
De implementatie van Zaaksysteem.nl en het uitfaseren van het huidige zaaksysteem, uiterlijk per 1 juli 2021 in de rol van Projectleider / meewerkend-voorman.

Wij werken zaakgericht en zoveel mogelijk digitaal. Digitaal zaakgericht werken bij de gemeente is transparant werken met de hoogst mogelijke kwaliteit om daarmee de beste klantgerichte service te bieden. Daarbij bewaren wij informatie op een juiste en veilige manier.

We hebben voor een hybride invulling gekozen en organiseren systeem-ondersteuning op domein-niveau. Hierbij wordt het zaakgericht werken gerealiseerd met de combinatie van een generiek zaaksysteem en taak-specifieke systemen. Archiveren vindt in beginsel plaats in het behandelend taak-specifieke systeem. Is het betreffende systeem niet archiefwaardig, dan wordt gearchiveerd in ons centrale zaaksysteem. Sinds de fusie in 2016 maken wij gebruik van het generieke zaaksysteem. Onlangs is Zaaksysteem.nl aangeschaft. Medio 2021 willen wij succesvol gebruik maken van dit nieuwe zaaksysteem uitfaseren.

Eisen
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Uiterlijk beschikbaar per 1 september 2020 voor 20 uren per week;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectleider zaakgericht werken in een gemeentelijke organisatie;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 met het implementeren/inrichten zaaktype van een nieuw zaaksysteem binnen een gemeentelijke organisatie;
5. Aantoonbare werkervaring met het begeleiden van een migratie naar een nieuw zaaksysteem;
6. Aantoonbare werkervaring met Zaaksysteem.nl.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners