Interim Projectleider ICT #KRTZ7948614 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectleider ICT #KRTZ7948614

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 september 2021
Reageren tot 23 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alphen aan den Rijn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 1 april 2022
Aantal uur 24 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Op dit moment zijn we met een aantal projecten gestart die de inzet vragen van een ervaren projectleider die kennis van en ervaring heeft met integratie projecten. Bij voorkeur ervaring met aanbesteding en de implementatie van cloud integratie trajecten

Om aan dit soort projecten te kunnen werken zoeken wij een proactieve, zelfstandige en energieke Projectleider met een uitgesproken handson mentaliteit. Je vindt het leuk om de processen te leren kennen en door je dienstverlenende karakter ben je sterk in gebruikersondersteuning. Je verdiept je graag in nieuwe technologie en bent continu op zoek naar verbeteringen in de werkwijze van de organisatie, collega's en van jezelf. Je hebt onze kerncompetenties (resultaatgerichtheid, samenwerken en klantgerichtheid) hoog in het vaandel staan en bent bereid om soms net een stapje harder te lopen dan verwacht wordt.

Eisen:

1. Aantoonbare werkervaring als projectleider met aanbestedingstrajecten en implementaties van cloud integratie
2. Kennis van en ervaring met het gemeentelijk inkoop en aanbestedingsproces;
3. Gecertifieerd Prince 2;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met ict integratie ( zoals SAAS (Software As A Service) en eventueel CAAS (Connectivity As A Service)) projecten in de afgelopen 8 jaar;
5. Aantoonbare werkervaring als Projectleider binnen een functioneel– en informatiebeheer afdeling in de afgelopen 5 jaar (duidelijk weergegeven in het cv);
6. Aantoonbare werkervaring als Projectleider met het leidinggeven aan een projectteam en het begeleiden van junior medewerkers / trainees in de afgelopen 5 jaar.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 27 okt 2021    Expertise: Overig (ICT - Algemeen & Changemanagement), Overig (ICT - Beheer)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 26 okt 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Heerlen    Uiterste reactiedatum: 28 okt 2021    Expertise: UX designer, Overig (Design & Multimedia)
Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 1 nov 2021    Expertise: Financieel adviseur

Onze partners