Interim Projectleider ICT #KRTZ9689266 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Projectleider ICT #KRTZ9689266

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 12 maart 2021
Reageren tot 18 maart 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alphen aan den Rijn
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Interim opdracht

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Op dit moment zijn we met een aantal projecten gestart die aan de ene kant de inzet van een echte I&A projectleider vragen, maar die aan de andere kant ook een grote verander- en communicatiecomponent in zich hebben. Een voorbeeld hiervan is het uitrollen van het nieuwe zaaksysteem.

Om aan dit soort projecten te kunnen werken zoeken wij een proactieve en energieke Projectleider met een uitgesproken handson mentaliteit. Je vindt het leuk om de processen te leren kennen en door je dienstverlenende karakter ben je sterk in gebruikersondersteuning. Je verdiept je graag in nieuwe technologie en bent continu op zoek naar verbeteringen in de werkwijze van de organisatie, collega's en van jezelf. Je hebt onze kerncompetenties (resultaatgerichtheid, samenwerken en klantgerichtheid) hoog in het vaandel staan en bent bereid om soms net een stapje harder te lopen dan verwacht wordt.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Aantoonbare werkervaring in een adviserende rol op het gebied van Informatievoorziening;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal een afgeronde opleiding op hbo niveau, op het gebied van ICT of projectmanagement (vb: Prince2)
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan met ICT-projecten binnen een gemeentelijke organisatie in de afgelopen 6 jaar;
5. Aantoonbare werkervaring op het gebied van ICT (software/infra) inkoop en aanbestedingen in een overheid gerelateerde omgeving;
6. Aantoonbare werkervaring als Projectleider met functioneel– en informatiebeheer in de afgelopen 6 jaar (duidelijk weergegeven in het cv) en tevens met het leidinggeven aan een projectteam en het begeleiden van junior medewerkers / trainees in de afgelopen 6 jaar.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Gouda    Uiterste reactiedatum: 27 apr 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners