Interim Programma- Project Management Ondersteuner #KRTZ4291899 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Programma- Project Management Ondersteuner #KRTZ4291899

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 27 februari 2020
Reageren tot 9 maart 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Opleidingsniveau HBO, WO
ZZP tarief € 72 per uur
Salaris €3.000 - 3.500 €3.500 - 4.000 per maand
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ben je een ervaren resultaatgerichte Project Management Officer (PMO) en wil je deel uitmaken van een snelgroeiende, snel veranderende internationale organisatie?

 

Voor deze opdrachtgever zijn we zijn op zoek naar een PMO voor het digitale programma, een programma dat gericht is op het vergroten van de klantbetrokkenheid in de B2C- en B2B-markten.

Als PMO is het uw taak om de programmamanager te ondersteunen en tegelijkertijd relaties met alle PMO-belanghebbenden te beheren. Je bent verantwoordelijk voor het definiëren, beheersen en bevorderen van de naleving van het gebruik van methodologieën, standaarden, sjablonen en beleid met betrekking tot de levering van Agile-projecten.

 

Functieomschrijving

De PMO ondersteunt de programmamanager en het projectteam proactief:

Faciliteer het programma 'on-boarding' en zorg voor een gedisciplineerde en nauwkeurige tracking van programmastatus; risico's en problemen, financiële / niet-financiële KPI's – zorg ervoor dat plannen, budgetten, statistieken en belangrijke mijlpalen worden geïdentificeerd voor alle projecten.

 • Je stuurt de Agile-achterstand, gebruikersverhalen, epics, acceptatiecriteria en Scrum-gebaseerd werken aan.
 • Je onderhoudt en optimaliseert geïntegreerde routekaarten van wereldwijde / lokale transformatie- en implementatieprojecten, per land.
 • Zorg voor de voortgang van alle projecten tijdig en nauwkeurig wordt gecontroleerd en dat belanghebbenden zichtbaarheid en voldoende informatie hebben om de vereiste beslissingen te nemen.
 • Je coördineert, organiseren en plannen van (vergadering) activiteiten voor de programmamanager en het projectteam, incl. het voorbereiden van agenda’s en vergaderingen (pakketten en logistiek).
 • Je verzorgt financiele rapportages en analyses. 
 • Je zorg voor een gestructureerde, onderhouden en gecontroleerde Confluence Library.

Werklocaties:

Hoofdkantoorlocatie is Amsterdam Sloterdijk, incidentele reis naar Heerlen, Schiedam en VK.

Jouw achtergrond:

 

 • Je hebt een of meerdere van de volgende certificeringen: Prince2, Portfolio, Program and Project Offices (APMG – P30®); Beheer van succesvolle programma's (MSP ™); Maturity Model van portfolio, programma en projectmanagement (P3M3®) of andere PMO-kwalificatie.
 • Ervaring met Programma / Project Management Office voor een grootschalig programma.
 • PMO geïmplementeerd in een Europese / mondiale context die internationale ervaring heeft opgedaan over hoe verandering wordt ontworpen en uitgevoerd tussen landen en regio's (gevoelig voor culturele verschillen) is een pre.
 • Je bent finacieel sterk onderlegd
 • Sterke ervaring in de change trajecten
 • Ervaring met benefits tracking is een pre
 • Ervaring met Agile.
 • Kennis van MS Office, vooral Excel, Jira en Confluence

 

Zeer gemotiveerde zelfstarter die kan werken met minimale supervisie en richting.

 

Wordt hervat in het ENGELS met motivatie pls.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner

Onze partners