Interim Product Owner Marketing #KRTZ0754409

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 20 oktober 2021
Reageren tot 21 oktober 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Zeist
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 30 april 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Bank- | verzekeringswezen

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als Product Owner maak jij het verschil in de bediening van onze klanten. Jouw team weet exact wat de klant wil. Jullie zorgen onder andere voor het voortdurende inzicht in klantdata, klantfeedback, en doen waar nodig aanvullende data-analyses of andere vormen van (klant)onderzoek.

Met jouw team weet jij deze inzichten om te zetten naar slimme oplossingen, die jullie kunnen realiseren met de nieuwste technologie. Jij zorgt hierbij voor de juiste prioriteiten. Je weet exact waar de oplossing aan bijdraagt, wat dit kan opleveren, en stemt dit af met jouw stakeholders. Met jou in de lead, weten we zeker dat we steeds de beste verbeteringen naar de markt brengen.
Wij zijn ingericht in klantreizen (customer journey’s). Elke klantreis heeft een duidelijke eigenaar, en in de keuzes die we maken staan klantinzichten en feiten centraal. Als Product Owner werk je nauw samen met deze klantreiseigenaren.

Met jouw team help je actief mee om de klantreizen steeds verder te verbeteren. Jouw team weet exact hoe je het beste resultaat haalt uit het contact met de werkgever in de klantreis. Jullie kijken daarbij niet alleen naar communicatiemiddelen, maar nemen de hele reis onder de loep. Het team streeft naar de allerbeste klantbeleving in een goede kosten-batenverhouding. De aanpak zorgt ervoor dat de behoefte continu in beeld is. Jullie leveren snel en leren daarvan.

Als Product Owner heb je continu oog voor de toekomst, zodat onze dienstverlening ook voorbereid is op de dag na morgen. Naast de klant en de klantreiseigenaar weet je in jouw werk ook de belangen van alle andere stakeholders transparant mee te wegen. Je weegt alle wensen tegen waarde, waarbij je de discussie over investeren in klanttevredenheid vs. kosten goed weet te voeren. Het spreekt voor zich dat samenwerken een groot deel van de functie uit maakt. Het toevoegen van maximale waarde op het juiste moment is wat jou drijft en waar jij je energie uit haalt.

Jouw grootste uitdaging zal zijn het borgen van de nieuwe manier van werken binnen de organisatie, het scherp zijn op het klantbelang in alles wat je (en de organisatie) doet en stakeholdermanagement op alle niveaus binnen een politieke omgeving.

  Eisen:

  Jouw profiel
  Je hebt een duidelijke marketing-mindset als het aankomt op de dienstverlening aan onze klant. Je houdt het graag bij de feiten en voorziet in inzicht en overzicht voor je team. Hiermee help je stakeholders en ben je ook voortdurend op de hoogte dat jij en je team aan de juiste zaken werken. Je bent actie- en resultaatgericht en je weet dat doelen pas behaald zijn, als ze ook daadwerkelijk verzilverd zijn. Hier spreek jij je stakeholders ook voortdurend op aan. Je weet je dan ook goed staande te houden binnen een politieke omgeving, zodat samen doelen behaald worden.

  De Product Owner die wij graag aan ons team toevoegen:

  • Heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;
  • Heeft minimaal 7 jaar werkervaring, waarvan minimaal 3 jaar ervaring als Product Owner van een team;
  • Is klantgericht;
  • Is bekend met concepten als service design en design thinking;
  • Is bij voorkeur in het bezit van Agile certificering als PSPO1 en/of PSPO2;
  • Houdt zich staande in een complexe, politieke omgeving;
  • Is ondernemend en durft nee te zeggen;
  • Kan goed omgaan met verschillende typen stakeholders op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau;
  • Is organisatiesensitief en weet zijn/haar omgeving enthousiast te krijgen voor ideeën;
  • Is analytisch sterk en houdt ervan te werken met feiten en gebruikt dit ter onderbouwing;
  • Kan goed schakelen tussen strategie en visie enerzijds en dagelijks operatie anderzijds;
  • Weet het overzicht te bewaren, ziet verbanden en werkt gestructureerd.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 1 jan 2024    Expertise: Functioneel beheerder, Overig (ICT - Beheer)
  Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 12 dec 2023    Expertise: Backend developer, Full stack developer, Overig (ICT - Software & App development)
  Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 16 dec 2023    Expertise: Functioneel beheerder
  Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2023    Expertise: Communicatiemedewerker, Overig (Communicatie)

  Onze partners