Interim Portfoliomanager #KRTZ1679026 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Portfoliomanager #KRTZ1679026

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 april 2020
Reageren tot 30 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur, 38 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO, WO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Opdrachtbeschrijving Portfolio manager 
De portfoliomanager is verantwoordelijk voor het samenstellen en managen van een evenwichtige en op resultaten gerichte veranderportfolio en informatieplanning. Je voert regie bij de totstandkoming, bent aanspreekpunt en bewaakt de naleving van de veranderportfolio. Hierbij is het vinden van de balans tussen ambitie en haalbaarheid de uitdaging. Je bent zowel verantwoordelijk voor de procesgang als het gezamenlijk resultaat, waaronder bv. een vastgestelde veranderportfolio, Business Informatieplan en een maandelijkse portfoliorapportage incl. advies aan de directie t.a.v. van issues en risico’s en te nemen maatregelen.

Over alle verandertrajecten dient de portfoliomanager daarbij zowel gevraagd (als sparringpartner) als ongevraagd (proactief) adviezen te kunnen geven. Toetst op samenhang, haalbaarheid, maakbaarheid en toetst of alle doelstellingen, afgedekt zijn in de veranderportfolio. Het is van groot belang dat de portfoliomanager daarbij afstemming zoekt met andere partijen ‘op bestuurlijk niveau’ als in de business, zoals directie, CIO-Office, programma- en projectmanagers en projectmedewerkers en opdrachtgever) waarbij er een zeer grote diversiteit aan belangen (o.a. voor prioritering) onderkend moet worden. Contact met portfoliomanagers van andere divisies en domeinhouders, -managers en -consultants is ook essentieel. 

Eisen:
– Het CV moet volledig in het Nederlands zijn.
– HBO/ academisch denk- en werkniveau.
– Aantoonbare ervaring in portfolio- en/of informatiemanagement.
– Ervaring met werken op tactisch/ strategisch niveau.
– Minimaal 3 jaar werkervaring in soortgelijke functie.
– Kandidaat moet politiek- en omgeving sensitief zijn.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners