Interim PL/SQL Ontwikkelaar #KRTZ6769750 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim PL/SQL Ontwikkelaar #KRTZ6769750

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 30 juni 2020
Reageren tot 2 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De Informatievoorziening (IV) is aan sterke verandering onderhevig. Het huidige applicatielandschap wordt gesaneerd en nieuwe ICT systemen en de daaronder liggende processen worden vervangen, aangepast of verbeterd.

Het cluster houdt zich bezig met de vernieuwing van de informatievoorziening voor het operationeel proces. Er wordt gewerkt met agile/SCRUM in een dynamische context met veel nieuwe elementen, waardoor een flexibele opstelling, leergierige houding en doorzettersmentaliteit onmisbare persoonskenmerken zijn.

Het vernieuwen van de informatievoorziening voor het operationeel proces, waarmee een robuuste informatievoorziening en uitfasering van de huidige ‘oude’ informatiesystemen wordt bereikt. Het gaat hierbij om een geïntegreerd informatiesysteem, dat op een uniforme, gebruiksvriendelijke en moderne wijze te bedienen is door een grote gebruikersgroep uiteindelijk zo’n 40.000 gebruikers.

Ontwikkelen van met name een declaratieve Query systeem en een CRUD systeem, ten behoeve van het optimaal verwerken van data in de back-end van het informatie systeem.

Beide systemen moeten voldoen aan zware performance eisen en draaien bovenop een zeer grote database.

De PL/SQL en Java developer:

– Ontwikkelt met PL/SQL bovenstaande systemen.
– Ontwikkelt met Java de aansluiting op de Pl/Sql interfaces.

Heeft kennis en kunde van:

-Sql performance, query plannen, Oracle wait interface
-Functionele talen zoals bijvoorbeeld;

* Haskell, FSharp, OCaml.
* Soft Real-Time systemen
* Context Oriented programming
* Data analyse met of Python en/of R en/of Julia
* Performance views met Oracle RDBMS

Eisen:

  1. Minimaal een afgeronde HBO opleiding;
  2. Bereid om te participeren in piketdiensten;
  3. In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen met PL/SQL in een declaratieve Query systeem en een CRUD systeem;
  4. In de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met het ontwikkelen met Java op de aansluiting Pl/SQL interface;
  5. Minimaal 1 jaar ervaring van- en met Sql performance, Query plannen, Oracle wait interface;
  6. Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is (in verband met de contacten met teamleden), een vereiste.
  7. Motiveer je rol met hierin de werkervaring zoals bij de eisen gevraagd: – met het ontwikkelen met PL/SQL in een declaratieve Query systeem en een CRUD systeem, ten behoeve van het optimaal verwerken van data in de back-end van het OPP informatie systeem. – het ontwikkelen met Java op de aansluiting Pl/SQL interfaces
  8. Minimaal 2 jaar relevante ervaring met performance optimalisaties van PL/SQL;
  9. Wij zoeken een Engineer die in de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar relevante ervaring heeft opgedaan als PL/SQL en Java developer en/of Typescript
  10. Ervaring met functionele talen zoals bijvoorbeeld: – Haskell, FSharp, OCaml. – Soft Real-Time systemen – Context Oriented programming – Data analyse met of Python en/of R en/of Julia – Performance views met Oracle RDBMS

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 21 apr 2021    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Deventer    Uiterste reactiedatum: 22 apr 2021    Expertise: Trainer, Coach, Overig (Training / Educatie / Coaching)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer

Onze partners