Interim Online Marketing en Contentspecialist #KRTZ0957401

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 11 november 2022
Reageren tot 20 november 2022
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 21 november 2023
Aantal uur 24 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € Marktconform per uur
Salaris Marktconform per maand
Branche Overheid

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Je gaat de online marketing op je nemen. Je vertaalt de algemene communicatiestrategie, de online strategie en de individuele projectdoelen naar concrete online plannen, funnels en campagnes die raak schieten. Je beheert onze socialmediakanalen (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Snapchat en YouTube) en overige online communicatie. Je monitort wat er gebeurt, rapporteert de resultaten, signaleert de verbeterpunten en zet deze in gang. Jij zit aan de knoppen, maar kunt ook heel goed samenwerken met je collega’s (waaronder een online strateeg en meerdere communicatieadviseurs) en met bureaus. Je kunt delegeren, externe partijen aansturen, briefen en concepten beoordelen.

Verder houd je je bezig met het doorontwikkelen van de brand manual en het ontwikkelen en uitvoeren van online (corporate) campagnes. Met de online strateeg werk je nauw samen tijdens de ontwikkeling van de nieuwe corporate website. Vanuit jouw rol wordt verwacht dat je proactief meedenkt en adviseert over de inzet van online middelen.

Wij zijn op zoek naar iemand die de resultaten op korte en lange termijn monitort, hierover rapporteert en snel bijstuurt. Daarnaast kun je ook zelf content produceren (tekst en design), systemen beheren (Spotler, online surveys, CMS, etc.) en campagnes inrichten.

Wat verwachten wij?
Je hebt stevige ervaring met online marketing. Je stuurt op cijfers, interactie en engagement. Ook weet je onze inhoudelijke thema’s succesvol te (laten) vertalen naar content die onze doelgroepen in beweging zet. Je bent gewend vanuit persona's en customer journey’s te denken en je weet je bij contentcreatie goed in te leven in de verschillende doelgroepen. Een groot deel van het werk gaat over duurzame gedragsverandering. Jij hebt ervaring met de inzet van online daarbij. Je hebt kennis van SEO en weet dit slim in te zetten voor een hoger organisch bereik. Je kent je weg in de verschillende CMS-systemen, e-mailmarketingsystemen, social media en Google Analytics. 

 

  FUNCTIE EISEN/ -WENSEN:

  • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van marketing en communicatie;
  • Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring met marketing campagnes:
  • Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het op zetten en uitvoeren van een online marketing campagnes;
  • Aantoonbare werkervaring met online gedragsbeïnvloeding campagnes;
  • Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het opzetten van online gedragsverandering campagnes;
  • Aantoonbare werkervaring met Photoshop, illustrator en indesign;
  • Aantoonbare werkervaring met cms-systemen en e-mailmarketing systemen spotler en Prepr;
  • Minimaal 6 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het uitvoeren en opzetten van online marketing campagnes;
  • Aantoonbare werkervaring met grafisch ontwerpen.

  Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie en onderbouwing. 

  Geef ook in je CV het volgende aan:

  Datum beschikbaarheid;
  Hoeveel uur per week;
  Vakanties of belemmeringen;
  (concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
  Vakantie;
  Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie..

  Mail deze opdracht:
  Deel deze opdracht:

  Voor jou geselecteerde opdrachten

  Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 6 apr 2023    Expertise: HRM adviseur, HRM business partner, Overig (HRM)
  Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 12 apr 2023    Expertise: Consultant, Projectmanager, Programmamanager, Overig (Projectmanagement), Overig (Management & Consulting)
  Locatie: Arnhem    Uiterste reactiedatum: 13 apr 2023    Expertise: Projectmanager, Programmamanager, Projectmanager ICT, Overig (Projectmanagement), Programmamanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
  Locatie: Nijmegen    Uiterste reactiedatum: 10 apr 2023    Expertise: Management (Communicatie & PR), Communicatieadviseur, Woordvoerder, Overig (Communicatie)

  Onze partners