Interim Netwerkbeheerder

This job has been Expired

Interim Netwerkbeheerder

 • Publicatie datum:17 november 2017
 • Aantal keer bekeken 211
0 Reacties
 • Opleidingsniveau MBO
  Ervaringsniveau Medior, Senior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 01 December 2017
  Eind datum 01 December 2018
  Branche ervaring ICT
Arnhem
Opdracht omschrijving

Functieomschrijving
Als netwerkbeheerder ben jij iedere dag bezig met het beheren en verbeteren van onze netwerkinfrastructuur en de bijbehorende processen en applicaties. Vraagstukken die jou van nature bezighouden zijn onder andere ‘Kan het beheer beter?’ en ‘Is de beveiliging in orde?’.
Jij zorgt voor een betrouwbare en veilige netwerkinfrastructuur en je zorgt er dan ook voor dat knelpunten in beheer en processen worden vertaald naar de juiste wijzigingen om deze knelpunten op te lossen. Dit doe je niet alleen, maar met een team van circa 18 ICT-beheerders met specialisaties in Servicedesk, Server- & Databasebeheer, Werkplekbeheer, Netwerkbeheer en Technisch applicatiebeheer.
Snap jij de werking van Netwerk routing & switching, loadbalancing, tunneling en de bijbehorende applicaties in een hybride ICT infrastructuur? Ben jij daarnaast bekend met het inrichten en beheren van IAAS, PAAS en SAAS oplossingen binnen MS Azure?

Bij de organisatie hebben ze een diversiteit aan infrastructuren omdat we zowel een kantooromgeving beheren én diverse ontwikkelomgevingen met eigen OTAP-infrastructuren die zowel lokaal als in MS Azure cloud draaien.
Voor jou is de vraag hoe een gekozen (IT-)oplossing het beste beheerd kan worden en of dat niet nóg beter kan? Daarvoor moet je precies weten hoe routing & switching protocollen werken, hoe loadbalancing werkt, welke netwerk-beveiligingsmechanismes er zijn en welke (nieuwe) technologieën ingezet kunnen worden.

Het ene moment voer je verbeteringen door in de bestaande infrastructuur, het andere moment werk je aan het oplossen van incidenten of rapporteer je over de performance van de infrastructuur. Jij zorgt ervoor dat het beheer gestructureerd en in afstemming met IV/IT Ontwikkelteams en de business gebeurt. Je bent dan ook een teamplayer en je kunt technische informatie in begrijpelijke taal overbrengen.

Tot slot stel je documentatie op, houd je de vervangingstermijn in de gaten van de hardware die onder jouw verantwoordelijkheid valt en zorg je voor up-to-date firmware en beheersoftware. Jij doet dan ook tijdig voorstellen voor de verbetering en/of vervanging van hardware, software en netwerkinrichting.

Functie-eisen
Voor deze functie zijn we op zoek naar een ICT-beheerder die begrijpt hoe je een netwerkinfrastructuur beheert en verbetert. Dankzij jouw analytische blik spoor je problemen snel op en herken je tijdig knelpunten en trends in performance en dergelijke. Jij wordt echter pas echt blij als je ze ook weet op te lossen, in samenwerking met jouw collega’s van Informatievoorziening. Ook ben je nieuwsgierig naar nieuwe technologieën en beheers je deze snel om ze in je werk toe te passen.

Daarnaast vragen we van je dat jij:
•    een hbo werk- en denkniveau hebt en minimaal een mbo 4 diploma richting ICT en aanvullende certificeringen hebt behaald;
•    3 tot 4 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare functie;
•    kennis hebt van routing & switching, security en netwerkservices (b.v. Cisco CCNA certificering);
•    ervaring hebt in het werken met verschillende vendor portfolio’s Cisco, Juniper, F5, Fortinet, etc.;
•    kennis van netwerkbeveiligingstechnologieën hebt en ervaring met implementatie, beheer en documentatie van netwerken (LAN, QoS, WiFi, Security, remote access, etc.);
•    kennis van en ervaring met inrichten en beheren van IAAS – PAAS – SAAS oplossingen in MS Azure hebt;
•    bekend bent met de ITIL-principes van incident- en changemanagement;
•    bereid bent om consignatiedienst te vervullen (wisseldienst met 6 ICT-beheerders).