Interim Medior Woordvoerder/Communicatieadviseur #KRTZ6033420 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Medior Woordvoerder/Communicatieadviseur #KRTZ6033420

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 19 augustus 2020
Reageren tot 23 augustus 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Rijswijk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Wij zoeken een enthousiaste Woordvoerder/Bestuurscommunicatieadviseur die van aanpakken houdt. Je hoort thuis in een hectische bestuurlijke omgeving. In drukke tijden en als de druk groot is leef jij op. Je snapt in welke omgeving je opereert, je begrijpt dat een flexibele opstelling onontbeerlijk is.

Je maakt deel uit van het Team Communicatie en Participatie. Dit team richt zich op advisering en uitvoering op het gebied van concern-, project-, bestuurs- en beleidscommunicatie. Je werkt voor 2 of 3 wethouders. Je bent een natuurlijke sparringpartner voor je bestuurders. Met hetzelfde gemak schakel je van bestuurlijk naar ambtelijk niveau. Je bent politiek-bestuurlijk sensitief, hebt kennis en ervaring op het gebied van moderne communicatiemethoden en -technieken en bent zowel strategisch als uitvoerend sterk.

Als woordvoerder ben je de spin in het web bij het ontwikkelen van mediastrategieën op de belangrijke dossiers en issues uit je portefeuille. In de omgang met de pers weet je de juiste toon te raken en onderwerpen in perspectief te zetten. Je adviseert en bereidt openbare optredens voor. Als bestuurscommunicatieadviseur ben je verantwoordelijk voor het geven van strategisch en tactisch communicatieadvies aan je wethouders. Je helpt hen het gewenste profiel te creëren, aan de hand van vooraf bepaalde speerpunten uit het coalitieakkoord.

Eisen

1. Minimaal 32 uur per week beschikbaar.
2. Een afgeronde opleiding op het gebied van communicatie en/of journalistiek op minimaal hbo bachelor niveau.
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als woordvoerder in de afgelopen 10 jaar.
5. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als woordvoerder en/of bestuurscommunicatieadviseur voor een gemeente in de afgelopen 10 jaar.
6. Uiterlijk per 1 september 2020 beschikbaar.
7. In staat om in avonduren te werken indien nodig en incidenteel in weekenden.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 13 mei 2021    Expertise: Servicedesk medewerker, Overig (ICT Support & Ondersteuning)
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Overig (ICT Software Development), JAVA developer
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 14 mei 2021    Expertise: Coach, Overig (Management & Consulting), Agile coach, Scrum master ICT
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 16 mei 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)

Onze partners