Interim Medior Communicatieadviseur #KRTZ6318904 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Medior Communicatieadviseur #KRTZ6318904

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 10 juli 2020
Reageren tot 19 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als communicatieadviseur ben je een klankbord voor de projectleiders binnen het programma. Je maakt je sterk voor een doordachte implementatie en uitvoering van de communicatiestrategie. Zo maak je bijvoorbeeld stakeholderanalyses, factsheets, presentaties of een storyboard voor een film. Ook besteed je werk uit, bijvoorbeeld aan vormgevers en filmregisseurs. Jouw doel: medewerkers en andere niet-ICT’ers op een heldere manier informeren over de ICT-systemen. Dit doe je samen met de andere communicatieadviseurs die voor het programma werken.

Het betreft een kritisch, complex en omvangrijk programma dat onder een vergrootglas ligt. De complexiteit heeft onder ander te maken met de grootte van de omgeving (die veel verschillende stakeholders en belangen kent), de politiek die nauwlettend meekijkt en de verandering waar we de komende jaren mee te maken krijgen (vervanging van de systemen en de geheel nieuwe werkwijze die dit met zich meebrengt).

Ondersteuning leveren op het gebied van (verander-)communicatie. Dit doe je door uitvoering te geven aan de communicatiestrategie, het communicatieplan, de communicatiekalender en de middelenmix.

Taken

 • Verbinden van de juiste stakeholders / spelers.
 • Adviseren over communicatieaanpak en het gebruik van verschillende middelen (in lijn met de communicatiestrategie).
 • Opstellen en uitvoering geven aan het communicatieplan.
 • Coördineren en realiseren van productie van middelen; waaronder het opbouwen van een kernboodschap, maken van communicatietoolkits, informatie op intranet, productie van nieuwsbrieven, nieuwsberichten, uniforme presentaties, factsheets, vlogs en andere middelen.
 • Organiseren van landelijke bijeenkomsten (concept ontwikkeling en realisatie).
 • Deelname aan diverse projectgroepen en hier gevraagd en ongevraagd advies geven.

Eisen:

 1. Een afgeronde opleiding richting Communicatie, op minimaal HBO niveau;
 2. In de afgelopen 5 jaar heb je minimaal 3 jaar werkervaring binnen een communicatie functie binnen grote (1000+) (Rijks)overheidsorganisaties;
 3. In de afgelopen 5 jaar minimaal 3 jaar ervaring met de intake van (complexe) communicatieopdrachten en verhelderen van de achterliggende communicatievraag;
 4. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van communicatieplannen, waarmee je een communicatievraagstuk effectief aanpakt;
 5. Aantoonbare werkervaring met het coördineren en realiseren van productie van middelen; waaronder o.a. het opbouwen van een kernboodschap, maken van communicatie tool kits, informatie op intranet, productie van nieuwsbrieven, nieuwsberichten, uniforme presentaties, fact sheets, vlogs en andere middelen.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Den Bosch    Uiterste reactiedatum: 23 sep 2021    Expertise: Recruiter
Locatie: Leeuwarden    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: HRM adviseur
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 22 sep 2021    Expertise: Projectmanager

Onze partners