Interim Marketing en Communicatie Officer #KRTZ7553208 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Marketing en Communicatie Officer #KRTZ7553208

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 6 juni 2020
Reageren tot 15 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 16 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Onderwijs | Educatie, Wetenschap | Onderzoek
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De Marketing and Communication Officer is verantwoordelijk voor het MarCom beleid. Hij/zij zal verder bouwen op het plan en de ideeën die reeds zijn uitgewerkt. De Marketing and Communcation Officer zal er zorg voor dragen dat de MarCom-werkzaamheden passen in de missie, en deze ondersteunt en helpt realiseren.

Hij/zij heeft goede communicatieve vaardigheden, en zal MarCom activiteiten ontplooien die de verschillende (in- en met name externe) doelgroepen bereiken (kennispartners, bedrijven van de regio, MKBs, start-ups) en het merk zichtbaar in de markt zetten.

Taken/werkzaamheden van de Marketing and Communication Officer:

 • Van strategie tot (regelen van) uitvoering van marketing communicatie activiteiten, zowel voor interne als externe doelgroepen. Focus op het strategische stuk.
 • Opstellen en uitvoeren van strategisch marketing- en communicatieplan (op diverse doelgroepen gericht) in lijn met de visie en doelstellingen.
 • Up to date houden van de website;
 • Opstellen/bijhouden van jaaragenda MarCom activiteiten.
 • Concipiëren en (mede)organiseren van events, workshops, symposia, beurzen en klantbezoeken;
 • Het actief leggen van de connecties met relevante industriële en academische partijen op MarCom gebied. Afstemming met MarCom voor effectieve profilering en ondersteuning van de moederorganisaties; contact met MarCom Development.
 • Doorontwikkeling en profilering van (het merk).

Eisen:

 • Afgeronde opleiding in Marketing Communicatie op HBO-niveau;
 • Ervaring met samenwerking tussen bedrijven en kennisinstellingen; in het bijzonder in de Brainportregio (triple Helix).
 • Relevante ervaring met betrekking tot deze opdracht dient uitgebreid uitgeschreven te worden in referentieopdrachten met contactgegevens van de referent.
 • Je dient een motivatie specifiek voor deze opdracht te laten schrijven. Kernvraag: Waarom is jij juist zo geschikt voor deze opdracht? Ga hier met name ook specifiek in op de combinatie van de functie en hoe je daar sterk in bent.

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 26 jul 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 14 jun 2021    Expertise: MarCom adviseur, Overig (Communicatie), Overig (Marketing)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2021    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 15 jun 2021    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners