Junior Visual Designer

This job has been Expired

Junior Visual Designer

 • Publicatie datum:11 december 2017
 • Aantal keer bekeken 534
0 Reacties
 • Opleidingsniveau HBO
  Ervaringsniveau Junior, Medior
  Aantal uur per week 33 tot 40 uur
 • Start datum 17 December 2017
  Eind datum 31 March 2018
  Branche ervaring Financiele dienstverlening
Den Bosch, Nederland
Opdracht omschrijving

De energietransitie komt in 2018 echt op gang. Nieuwbouw woningen worden nietmeer vanzelf aangesloten op het gasnetwerk. Bijna 10% van NL heeft zonnepanelenop zijn dak en meer dan 50% van Nederland heeft een slimme meter in huis. Debusiness van Essent groeit niet meer op de pijlers stroom en gas. Al blijft datwel de basis van waaruit we groeien met nieuwe proposities en nieuwe kanalen,samen met onze regionale service partners. Essent wordt een digitaalenergiebedrijf waar consumenten terecht kunnen voor slimme, digitale enduurzame oplossingen om energie efficiënter te gebruiken en hun levengemakkelijker te maken. We noemen dat Energie+.
Energie+ bestaat bij Essent uit de categorieën Smart Home, Verwarming,Isolatie, Solar en Inzicht & Advies. De komende jaren wordt vol gas gegevenop het ontwikkelen van de slimste oplossingen voor het verbeteren van comfort,service en duurzaamheid. We vertalen nieuwe technologische ontwikkelingen inpraktische toepassingen die onze klanten gemakkelijk kunnen adopteren.

Opdracht

Ben jij ambitieus en loop je niet weg voor een uitdaging? Kan jij met jouwgrafisch talent de visuele identiteit van ons merk versterken? Ken jij onlineen digital als je broekzak en weet deze op de juiste manier in je designs teverwerken? Stroop dan je mouwen maar vast op, want dan is deze opdracht echtiets voor jou! we zoeken een enthousiast persoon die goed creatief mee kandenken. We maken veel eigen content in het team en bedenken het ook zelf. Dusiemand moet niet “alleen plaatjes” kunnen maken maar ook goed mee kunnen denkenbij concepten.
Een groot deel van het werk bestaat wel uit beeldcreatie/ visual design, dushier moet iemand wel voor openstaan en energie van krijgen.

 

Jouw team

Je gaat werken binnen Formulemanagement. Vanuit deze business unit worden demarketing & sales activiteiten voor de consumentenmarkt aangestuurd voor deformules Essent en Energiedirect.nl met als doel om de klantwaarde temaximaliseren over merken en kanalen heen.
Je team is gefocust op de overwegingsfase binnen de customerjourney. Het teambestaat uit content managers, communicatie en digital specialisten. Samenbedenken en creëren jullie verassende en inspirerende touchpoints om brandawareness en online traffic te verhogen.
Jouw functie
Als Visual Designer bedenk en ontwerp je optimale flows (zowel visual designals interaction design), zodat gebruikers altijd het beoogde doel bereiken bijhet gebruik van de website en Mijn Essent omgeving. Deze hoogst mogelijkesucces rate is een van de belangrijkste factoren in het behalen van eenoptimale klanttevredenheid en loyaliteit, en daarmee het realiseren van de(commerciële) doelstellingen. Je werk is gericht op het optimaliseren van degebruikservaring.
Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:
• Uitdenken en uitwerken van online touchpoints zowel UX als visual design
• Analyseren van gebruikerservaringen, -wensen en -knelpunten middels hetopzetten en uitvoeren van user experience tests
• Opstellen van verbeteringsplannen gericht op de customer journey
• Actief bijdragen aan conversie-optimalisatie en het genereren van leads

 

Jouw profiel

Om je te kunnen onderscheiden als Visual/UX Designer zijn we op zoek naarkandidaten die voldoen aan de volgende eigenschappen:
• Afgeronde hbo-opleiding richting HMI, IO, Multimedia & Design, Digitalecommunicatie of interactieve media
• 2 tot 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie
• Ervaring in het maken van wireframes, en prototypes
• Kennis van (X)HTML(5), CSS(3), Javascript (jQuery) Photoshop en Illustratoren cross-browser gedrag
• Aantoonbare ervaring in responsive en adaptive design en mobile development
• Ervaring met het opzetten van A/B en Multivariate testen en gebruiken vanGoogle (Universal) Analytics
• Kennis over wat er speelt binnen ons vakgebied en kunt het team te inspirerenmet de nieuwste feiten en technologieën
• Je bent creatief, enthousiast en resultaatgericht