Interim Jr. Secretaresse (Officemedewerker) #KRTZ2946440

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 17 september 2021
Reageren tot 21 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Lelystad
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 5 april 2022
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau MBO
ZZP tarief € 40 per uur
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

De office supporter ondersteunt afwisselend personen, teams, projecten, secretariaat, gebaseerd op de ondersteuningsvraag vanuit de afdeling Strategie & Beleid. Denk aan plannen van bijeenkomsten soms fysiek vaak ook digitaal en de organisatie daaromheen, afstemmen met secretariaten, overzicht houden over de belangrijke deadlines. De taken bevatten secretariële activiteiten.

Werkdagen
De opdracht wordt uitgevoerd in de werkweek (maandag t/m vrijdag), de niet werkuren worden in overleg vastgesteld. Kandidaat dient de hele week beschikbaar te zijn.

Eisen:

1. Beschikbaar per 5 oktober 2021 voor 32 uur per week bij aanvang van de opdracht
2. Minimaal een afgeronde opleiding op MBO 4 niveau in de richting van office management/ secretarieel;
3. Minimaal 1 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar in het uitvoeren van ondersteunende administratieve werkzaamheden als bijvoorbeeld agenda- en mail beheer (Outlook), verslaglegging en opstellen rapportages en het bewaken van deadlines;
4. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het plannen en organiseren van team- en netwerkbijeenkomsten, zowel fysiek als digitaal (MS Teams);
5. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het verzorgen van in- en externe telefoon, het signaleren/constateren van bepaalde zaken en die bij de juiste persoon aangeven en het verzorgen van communicatieve uitingen voor in- en externe publicaties;
6. Aantoonbare werkervaring/stage(s) in de afgelopen 5 jaar bij een (semi-)overheidsinstantie.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 10 dec 2023    Expertise: Content specialist, Webredacteur, Communicatiemedewerker, Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Content creator, Overig (Webredactie)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2023    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 10 dec 2023    Expertise: Functioneel beheerder
Locatie: Apeldoorn    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2023    Expertise: Applicatiebeheerder, Netwerkbeheerder, Systeembeheerder, Overig (ICT - Beheer)

Onze partners