Interim Interne Auditor #KRTZ1067653 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim Interne Auditor #KRTZ1067653

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 2 juni 2020
Reageren tot 7 juni 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Naaldwijk
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Samen met je collega’s binnen het team ben je verantwoordelijk voor de interne controle van de gemeente. Je bent hierin coördinerend. Je bent primair het gezicht en aanspreekpunt binnen de gemeente voor de interne controle. Je bent dé schakel tussen de organisatie en de externe accountant ten behoeve van de verbijzonderde interne controle. De externe accountant maakt bij de beoordeling van de jaarrekening gebruik van jouw werkzaamheden. Je bent hiërarchisch gepositioneerd onder de teammanager Financiële concerntaken en rapporteert via hem aan het Directieteam.

De werkzaamheden:
Jij bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de VIC (verbijzonderde interne)-controles op de belangrijkste processen op basis van het interne controleplan, die je jaarlijks opstelt. Je bent verantwoordelijk voor de halfjaarlijkse interne managementletter, waarin je bevindingen helder neerzet en waarin je aanbevelingen doet voor verbeteringen. Je bewaakt follow-up verbeterpunten vanuit de interne controles en bevindingen uit de accountantscontrole en bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van de kwaliteit van de VIC controles. Je ondersteunt en adviseert de eerste lijn over de interne controlemaatregelen. Het VIC team staat al in de startblokken voor de rechtmatigheidsverklaring (2021) door het college van burgemeester en wethouders (B en W) en jij neemt de leiding in het ambtelijke en bestuurlijke proces voor het kunnen opnemen van de rechtmatigheidsverklaring van B en W in de jaarstukken. Verder bereid je de accountantscontrole voor (o.a. controleprotocol, normen- en toetsingskader).

Eisen
1. Je beschikt over een afgeronde financieel-economische opleiding op minimaal wo niveau.
2. Je bent registeraccountant (RA).
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als auditmanager in de afgelopen 8 jaar.
4. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring met interne controle werkzaamheden op financieel gebied.
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring bij een overheidsorganisatie (gemeente).

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 26 jul 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 14 jun 2021    Expertise: MarCom adviseur, Overig (Communicatie), Overig (Marketing)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2021    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 15 jun 2021    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners