Interim HRM Business Partner #KRTZ9236155

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 september 2021
Reageren tot 29 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Eindhoven
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 18 maart 2022
Aantal uur 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
ZZP tarief € 80 per uur
Branche Gemeente, Overheid
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren HR Business Partner

Als HR Business Partner bedrijfsvoering, dienstverlening en Overige (BV, DV en OV) ben je vanuit HR, voor de Directeur BV en DV, de sectorhoofden en de HR managers (die werkzaam zijn bij BV, DV en OV), dé gesprekspartner op tactisch/strategische HR-vraagstukken. Van HR wordt verwacht een significante bijdrage te leveren in het gemeente brede verandertraject om te komen tot een betere verbinding tussen de ontwikkelingen in de stad en de bijdrage die de organisatie daarin wil en kan leveren. Kernwaarden samenwerking, eigenaarschap en vertrouwen zijn daarvoor dominant en op de korte termijn gericht op thema’s als balans centraal/decentraal, optimalisering bedrijfsvoering, werkplezier, medewerker- en leiderschapsontwikkeling.

De sector P&O werkt volgens een duidelijk dienstverleningsmodel. Het in 2020 geïmplementeerde HR-systeem ondersteunt leidinggevenden en medewerkers in selfservice van HR-basisprocessen. We werken hard aan het voldoen aan de uitgangspunten van de HR basisdienstverlening ‘klantgericht’, ‘efficiënt’, ‘betrouwbaar’. Daarnaast zitten we in een ontwikkeltraject om eveneens stevige gesprekspartners te zijn op de tactisch/strategische HR-vraagstukken en zo toegevoegde waarde in de Business te leveren. HR managers en HR BP nemen deel aan de managementteams van primaire en ondersteunende sectoren en vertalen jaarplannen van de sectoren naar oplossingen vanuit HR. De visie van HR luidt: Wij werken aan een organisatie waar mensen prettig en graag werken. Waar vertrouwen, eigenaarschap en samenwerking de norm zijn. Net als inclusiviteit en vitaliteit. Een organisatie vol vakkundige mensen, die zich continu ontwikkelen. Zodat ze bij kunnen blijven dragen aan de steeds veranderende opgaven van de stad en organisatie.

• Je bouwt een HR-team op in de business met de HR-managers. Je bent sparringpartner en escalatielijn voor de HR-managers die in de sectoren adviseren aan afdelingshoofden en sectorhoofden. Vanwege ziekte van één van de HR managers binnen dit domein neem je dat aandachtsgebied ook voor je rekening.
• Je bent sparringpartner en strategisch adviseur van de directeur BV en DV (tevens DR-lid) voor de sector overstijgende HR- en organisatievraagstukken.
• Je zoekt de samenhang tussen de verschillende jaarplannen in de sectoren van BV, DV en OV en stuurt aan op een gezamenlijke/professionele aanpak vanuit HR
• Je draagt uit en stimuleert collega’s van HR te werken volgens het HR dienstverleningsmodel.
• Je leidt zelf of stuurt op overtuigende wijze diverse HR-projecten en veranderprocessen.
• Je bent managementteam-lid van bedrijfsvoering; de HR BP is de schakel tussen business en HR; de HR BP heeft eigenaarschap voor klant/sectoren.
• Je helpt leidinggevenden te groeien in zijn/haar integrale verantwoordelijkheid rechtstreeks of via HR managers van het HR team.
• Je geeft een kwaliteitsimpuls in dienstverlening vanuit HR teams richting de business, door het doen van verbetervoorstellen in de huidige roluitvoering van het HR team.
• Je deelt je vernieuwende kennis en ervaring op het HR vak en daagt daarmee uit en inspireert daarmee collega’s (HR en leidinggevenden)
• Je bent mede verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van strategische personeelsplanning binnen het Domein. Dat wil ook zeggen dat je direct inzetbaar bent voor het faciliteren van workshops.
 

Eisen:

Je bent een ervaren, resultaatgerichte HR-professional, met een open en professionele houding. Je hebt aantoonbaar gevoel voor het leggen van verbindingen tussen verschillende partijen en weet tegenstellingen te overbruggen.
Verder zijn de volgende punten op jou van toepassing:
• Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau (bijv. personeelswetenschappen/bedrijfskunde/sociale wetenschappen);
• Je hebt een HR-achtergrond dankzij studie en/of werkervaring;
• Meerjarige ervaring als adviseur in een complexe professionele organisatie;

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.
• Je verwerft snel inzicht, kunt overtuigen en bent in staat om draagvlak te creëren

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: den-bosch    Uiterste reactiedatum: 22 dec 2023    Expertise: Bestuurssecretaris, Personal assistant, Managementassistent
Locatie: Groningen    Uiterste reactiedatum: 10 dec 2023    Expertise: Functioneel beheerder
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 10 dec 2023    Expertise: Content specialist, Webredacteur, Communicatiemedewerker, Communicatieadviseur, Overig (Communicatie), Content creator, Overig (Webredactie)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 13 dec 2023    Expertise: Communicatieadviseur, Overig (Communicatie)

Onze partners