Interim HRM Advsieur #KRTZ0223445

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 24 september 2021
Reageren tot 27 september 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Arnhem
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 31 december 2021
Aantal uur 32 uur, 36 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
ZZP tarief € 70 per uur
Branche Zakelijke dienstverlening
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een HR Adviseur.

Houd jij van dynamiek, ben je een verbinder en ben je direct inzetbaar als (senior) HR advisor bij voorkeur in een IT omgeving? Dan zoeken wij jou!

Als interim Advisor adviseer en begeleid je leidinggevenden proactief bij de uitvoering van het HR beleid, HR instrumenten en de implementatie van organisatiewijzigingen. Jij bent de sparringpartner bij (complexe) individuele casuïstiek zoals langdurige arbeidsongeschiktheid, functioneren maar ook functiewaardering, ontwikkeling en loopbaanvragen. Je schuwt ook niet om operationele taken op te pakken als de situatie daarom vraagt. Je doet dit alles met de focus de leidinggevenden verder te brengen en zo HR daadwerkelijk in de lijn onder te brengen. Je bent zelfstandig en weet verbinding te maken met je klant. Je bent kritisch en geeft praktisch oplossingsgericht advies. Je neemt waar nodig deel in operationele MT’s en deelt vanzelfsprekend ook je kennis en kunde met het hele HR team om zo ons team verder te ontwikkelen.

Eisen:

Je staat stevig in je schoenen en bent communicatief sterk. Je bent in staat de grote lijn te zien en hebt daarnaast ook oog voor details. Je houdt overzicht in de dagelijkse hectiek, maakt de juiste keuzes en schakelt snel vanwege je brede oriëntatie op het HR vakgebied. Impact staat bij jou voorop, je durft tegengas te geven en te spiegelen.

•minimaal 4 jaar interim ervaring binnen het HR vakgebied in een soortgelijke functie binnen een complexe en dynamische organisatie;
•een hbo werk- en denkniveau met een opleiding binnen het vakgebied;
•ervaring in veranderende organisaties;
•actuele kennis van de HR wet- en regelgeving, je hebt een voorkeur als je ook internationale ervaring meeneemt;
•goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, in zowel woord als geschrift.

Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 1 okt 2023    Expertise: Administratief medewerker, Secretaresse, Overig (Secretarieel), Overig (Administratief)
Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 2 okt 2023    Expertise: Secretaresse, Projectmedewerker, Managementassistent, Overig (Secretarieel)
Locatie: Zuid-Holland, Amsterdam, Noord- Holland    Uiterste reactiedatum: 31 okt 2023    Expertise: Sales medewerker, Overig (Sales & Accountmanagement)
Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 4 okt 2023    Expertise: HRM medewerker, Overig (HRM)

Onze partners