Interim HR Business Partner/ senior HRM adviseur #KRTZ2923021 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim HR Business Partner/ senior HRM adviseur #KRTZ2923021

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 22 april 2020
Reageren tot 28 april 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Utrecht
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 28 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Gemeente
Verlenging Onbekend

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Ter vervanging voor een ouderschapsverlof, ziekte en Corona-maatregelen.

Je taken zijn:

Als HR-partner in business werk je samen met managers aan de ontwikkeling van de organisatie en het personeel. Het is van belang dat je door jouw ervaring direct inzetbaar bent op operationeel en tactisch niveau. Jouw kennis en ervaring zet je in om de slagvaardigheid van onze groeiende organisatie te versterken. Wij organiseren dit dichtbij en in nauwe samenwerking met de business, zodat we volledig aangesloten en als partner zichtbaar en bereikbaar zijn. Je bent in gesprek met het management en je verdiept je in hun uitdagingen en ambities. Omdat je de juiste vragen stelt, heb je scherp wat er speelt. Je luistert, agendeert, regisseert en initieert en bent onafhankelijk en sturend in je advisering. Managers kunnen met hun organisatie- en HRM vraagstukken vertrouwen op jouw expertise en maatwerkdienstverlening. Concreet betekent dit dat je:

 Leidinggevenden adviseert en ondersteunt bij HRM-vraagstukken.
 Uitdagingen en knelpunten signaleert die gevolgen hebben voor het werkproces en de ontwikkeling van de business.
 Deze signalen vertaalt naar passende integrale oplossingen die het verschil maken.
 Een proactieve bijdrage levert aan het continu verbeteren van de HRM-dienstverlening.
 Een actieve rol pakt in HRM-gerelateerde projecten. Je bent breed inzetbaar.

Je komt te werken in het HRM-adviesteam. Het team werkt samen met managers aan HRM- en organisatievraagstukken. De speerpunten voor ons team zijn ‘het versterken van de HRMexpertise’ en deze expertise ‘dicht bij de business’ in te zetten.

Jij bent:

Je bent een stevige adviseur/partner, die initiatief en eigenaarschap toont. Gezien de tijdelijkheid van de opdracht is het een vereiste dat je gelijk van toegevoegde waarde bent. Eerder opgedane ervaring in de gemeente wordt daarom zeer gewaardeerd.

Eisen:

 Tenminste een afgeronde hbo/wo opleiding op het gebied van human resources, bedrijfskunde of bestuur- en organisatiewetenschappen.
 Je hebt aantoonbare werkervaring (minimaal 3 jaar) in vergelijkbare senior HR functie binnen een (complexe) overheidsorganisatie
 Recente ervaring (niet langer dan 2 jaar geleden) binnen de gemeente in een vergelijkbare functie/rol.
 Brede ervaring met en kennis van organisatieontwikkeling, strategische personeelsplanning, duurzame inzetbaarheid en het bouwen van een diverse en inclusieve organisatie.
 Je hebt een stevige en assertieve persoonlijkheid. Je toont eigenaarschap, bent proactief en bovenal super enthousiast!

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Alkmaar    Uiterste reactiedatum: 26 jul 2021    Expertise: Projectmanager ICT, Overig (ICT - Projectmanagement)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 14 jun 2021    Expertise: MarCom adviseur, Overig (Communicatie), Overig (Marketing)
Locatie: Roosendaal    Uiterste reactiedatum: 18 jun 2021    Expertise: Medewerker Marketing & Communicatie, Overig (Communicatie)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 15 jun 2021    Expertise: Administratief medewerker, Financieel medewerker, Overig (Sociaal Domein), Overig (Administratief)

Onze partners