Interim HR Business Partner #KRTZ5239238 | KROOTZ Interim & ZZP

Interim HR Business Partner #KRTZ5239238

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 8 juli 2020
Reageren tot 9 juli 2020
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Amsterdam
Start datum Zo snel mogelijk
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau WO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Functieomschrijving (jouw rol)

Als HR business Partner ben je een stevige gesprekspartner voor de Management Teams en directie met betrekking tot strategische personeels- en organisatievraagstukken. Je adviseert onder andere op het gebied van leiderschap, strategisch personeelsmanagement (bij ons strategisch personeelsmanagement (SPM) genoemd), duurzame inzetbaarheid, inrichting van de organisatie, rechtspositionele vraagstukken en personele kwesties. Je kunt met je clusters meedenken op de inhoud en de consequenties van ontwikkelingen op hun werk. Je pakt zaken die spelen pro-actief op en spreekt anderen aan op hun verantwoordelijkheden daarin. Ook ondersteun je je clusters bij het inzichtelijk krijgen en houden van hun bedrijfsvoering. Je kunt de beschikbare managementinformatie analyseren en doorvertalen in je advisering en vindt het leuk om te zorgen dat de formatie en bezetting van je clusters goed inzichtelijk is. Met de adviseurs van de andere bedrijfsvoeringsclusters geef je een sterk en integraal advies aan je management en je hebt hier een voortrekkersrol in.

Wanneer onderwerpen daar om vragen geleid je de vraag door naar de HRM-specialisten/ experts en zorg je dat vanuit de gedachte van co-creatie een eenduidig en integraal advies gegeven wordt. Daarbij blijf je als Business Partner in de regie.

Daarnaast heb je een toetsende en control rol waarbij de juiste toepassing van regelgeving en beleid centraal staan. Je doet dit transparant, consistent en als ‘kritische vriend’.

De opdracht is voor de duur van de werving van een nieuwe medewerker. Zodra de nieuwe medewerker is geworven en ingewerkt, stopt de opdracht

Kandidaatomschrijving

Je anticipeert, hebt lef en bent in staat bent om gevraagd en ongevraagd te adviseren op de tactische en strategische ‘vragen’ van de klanten. Je kunt goed omgaan met de vaak tegenstrijdige belangen binnen de organisatie en je hebt impact. Je blijft daarbij onafhankelijk en kan objectief kritisch de ontwikkelingen beschouwen en van daaruit belangenvrij signaleren en adviseren.

Naast de competenties die hierboven vermeld staan, vinden wij het belangrijk dat je:

Eisen:

  • WO-opleiding afgerond in de richting van HRM;
  • Minimaal 5 jaar werkervaring als HR business partner op tactisch/strategisch niveau;
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het doorontwikkelen/veranderen van afdelingen/organisaties met betrekking tot inrichtingsvraagstukken en/of cultuurverandering;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het begeleiden van complexe groepstrajecten;
  • Aantoonbare ervaring in het voorbereiden en begeleiden van SPM-trajecten;
  • Beschikt over kennis op het gebied van organisatie-ontwerp en inrichtingsprincipes;
  • Sterk bent in de bedrijfskundige kant van HRM;
  • Kennis van de overheid en ervaring met het werken in een politiek bestuurlijke complexe organisatie hebt;
  • Gecertificeerd bent in MD, dan wel TMA;

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Beschikbaarheidsdatum;
Hoeveel uur per week;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salaris.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Utrecht    Uiterste reactiedatum: 28 apr 2021    Expertise: Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Den Haag    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: JAVA developer, Backend developer, Full stack developer
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 31 mei 2021    Expertise: Service delivery manager, Management (ICT Algemeen & Change management), Overig (Management & Consulting)
Locatie: Rotterdam    Uiterste reactiedatum: 25 apr 2021    Expertise: Project secretaris, Projectmanagement ondersteuner

Onze partners