Interim HR Business Partner #KRTZ4832447

Opdracht informatie (Deze opdracht is verlopen)

Gepubliceerd op 3 augustus 2021
Reageren tot 9 augustus 2021
Bekeken
Reacties Zichtbaar voor PRO
Locatie Alphen aan den Rijn
Start datum Zo snel mogelijk
Eind datum 23 februari 2021
Aantal uur 32 uur
Soort contract ZZP inhuur contract, Payroll contract
Opleidingsniveau HBO
Branche Overheid, Gemeente
Verlenging Ja

Log in om een job alert te maken voor opdrachten binnen deze vakgebieden.

Opdracht omschrijving

Als HR Business Partner begrijp je de business van de klant en je hebt een duidelijke tactische strategische focus. Je weet wat er speelt, signaleert, anticipeert en vertaalt dit naar de business. Je adviseert pro actief en bent sparringpartner van leidinggevenden bij de uitvoering van het HR beleid en instrumenten: ziekteverzuim ,functioneren, functiewaardering.

Je denkt in oplossingen en praktische toepassingen, hebt een duidelijke visie op HR en weet de organisatievisie uit te dragen.

Je weet inhoudelijk complexe problematiek op het gebied van personele zorg tot een goede einde te brengen. Daarnaast vertaal je de wensen van het management naar beleid en naar inhoudelijke P&O voorstellen die organisatie breed gehanteerd kunnen worden. In de wendbare organisatie die we willen zijn adviseer je leidinggevenden met behulp van Strategische Personeelsplanning  over de ontwikkeling in het team en hoe we mobiliteit en duurzame inzetbaarheid van medewerkers kunnen vergroten door kwaliteiten, ambities en talenten in lijn te brengen met de vraag vanuit de organisatie. Daarnaast coach je leidinggevenden ‘on the job’ in de gewenste dienende stijl van leidinggeven.

Je pakt de onderwerpen waaraan jij werkt voortvarend op, je werkt voorstellen uit, brengt collega’s bij elkaar, houdt overzicht en weet de rust te bewaren als het even hectisch lijkt te worden. Je denkt in kansen en mogelijkheden maar houdt rekening met de beperkingen en kiest een realistische aanpak.

Eisen waaraan je moet voldoen:

1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als HR bussinesspartner;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als HR businesspartner in de afgelopen 10 jaar 
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring bij een gemeente als HR businesspartner
5. Aantoonbare kennis en werkervaring met adviseren over complexe personele casuïstiek
6. Aantoonbare werkervaring met coaching en advisering
7. Aantoonbare werkervaring met Strategische personeelsplanning (SPP)

Alle bovenstaande eisen zijn harde criteria eisen. Je dient alle gevraagde functie eisen te bezitten, alleen dan kunnen wij je verder meenemen in de selectie.

MUST: Graag ontvangen wij van jou het volledige CV omschreven in het NL en waaruit kennis/ervaring in bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie. 

Geef ook in je CV het volgende aan:

Datum beschikbaarheid;
Hoeveel uur per week;
Vakanties of belemmeringen;
(concreet) Lopende sollicitaties/intakes;
Vakantie;
Uurtarief ex BTW, inclusief reis- en verblijfkosten of Salarisindicatie.

Mail deze opdracht:
Deel deze opdracht:

Voor jou geselecteerde opdrachten

Locatie: Eindhoven    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Amsterdam    Uiterste reactiedatum: 13 okt 2022    Expertise: Programmamanagement ondersteuner, Projectmanagement ondersteuner, Projectmedewerker, Overig (Project management Ondersteuning)
Locatie: Enschede    Uiterste reactiedatum: 10 okt 2022    Expertise: Directeur, Teamleider, Management (Financieel), Overig (Management & Consulting), Overig (Financieel)
Locatie: Hilversum    Uiterste reactiedatum: 9 okt 2022    Expertise: DIV medewerker, Overig (Administratief)

Onze partners